Најновије

ТАРАМОУНТ ФИЛМ - НАЈАВЕ ЗА ЈАНУАР И ФЕБРУАР 2020. ГОДИНЕ: Распевано, анимирано и авантуристички проведите почетак године! (ВИДЕО)

Представљамо вам филмове које ће ТАРАМОУНТ ФИЛМ дистрибуирати у јануару и фебруару 2020. године.

Соник (Фото: Тарамоунт)

Cats

Претпремијерно од 28. децембра 2019. године. У биоскопима од 2. јануара 2020. године

Добитник Оскара, редитељ Том Хупер (Краљев говор, Јадници, Данкиња), претвара чувени позоришни мјузикл Ендруа Лојда Вебера у незаборавни биоскопски доживљај. Главне улоге тумаче Џејмс Корден, Џуди Денч, Џејсон Деруло, Идрис Елба, Џенифер Хадсон, Јан Макелен, Тејлор Свифт, Ребел Вилсон, као и Франческа Хејвард, главна играчица Краљевског балета, којој је ово први пут да се појављује на филму. У овом остварењу имаћемо прилику да уживамо у незаборавној музици Лојда Вебера и изведби плесача светског реномеа вођених од стране кореографа награђеног Тони наградом, Ендија Бленкенбјулера. Ово остварење приближиће мјузикл новим генерацијама посебном сценографијом, технологијом и плесним стиловима који иду од класичног и савременог балета, хип хопа и џеза, уличних плесова до трепа. У филму такође играју Роби Ферчајлд (бродвејски Американац у Паризу), Лори Дејвидсон (ТНТјев Вил) хип хоп плесачка сензација Ле Твинс (Лари и Лоран Буржу), прослављена плесачица Мет Таули (која се појављује у споту Ријане и Фарела Вилијамса), главни плесач Краљевског балета Стивен Мекре и певачка звезда у успону Блуј Робинсон.

Филм је базиран на делу “Књига старог мачка о мачкама свакодневним” Т.С. Елиота и позоришном мјузиклу Ендруа Лојда Вебера.

Један од најдуговечнијих мјузикала у историји позоришта на Вест Енду и Бродвеју, имао је премијеру 1981. године у Њу Лондон Тетру где се изводио 21 годину и освојио неке од најпрестижнијих награда, међу којима су Оливер и Евенинг Стандард награда за Најбољи мјузикл. Године 1983. продукција са Бродвеја освојила је седам Тони награда укључујући и ону за Најбољи мјузикл и представа је приказивана изванредних 18 година. Од постављања у Лондону 1981. представа се константно игра широм света, погледало ју је више од 81 милион гледалаца у преко 50 земаља и на 19 језика. То је један од најуспешнијих мјузикала свих времена.

ДУЛИТЛ 

У биоскопима од 9. јануара 2020. Роберт Дауни Џуниор оживљава један од најдражих књижевних ликова у живописној обради чувене приче о човеку који је могао да прича са животињама - Дулитлом. Након што је изгубио супругу седам година раније, ексцентрични Др Џон Дулитл (Роберт Дауни Џуниор), познати доктор и ветеринар, повлачи се иза високих зидина Дулитл дворца сам са својом групом егзотичних животиња. Али када се млада краљица тешко разболи, безвољни Дулитл је приморан да се упути у епску авантуру до митског острва у потрази за леком, користећи своју памет и храброст, док се сусреће са старим непријатељима и открива чудесна створења. Доктору се на овом путовању прикључује млади, самопрозвани шегрт (Хари Колет, Дункирк) и занимљива животињска дружина, коју чине нервозни горила (добитник Оскара Рами Малек), ентузијастична али помало ограничена патка (добитница Оскара Октавија Спенсер), дуо који се стално препире а чине га цинични ној и оптимистични бели медвед (Џон Сина, Бамблби) и тврдоглави папагај (добитница Оскара Ема Томсон), који је Дултилов најповерљивији саветник.

ЈАДНИЦИ 

Стефан (Дамијен Бонард) се недавно придружио анти-криминалистичкој групи у Монтфермеју,  предграђу Париза, где је и Виктор Иго сместио свој познати роман ЈАДНИЦИ. Заједно са својим новим колегама Крисом (Алекс Маненти) и Гвадом (Ђебрил Зонга), који су обојица искусни чланови тима, убрзо спознаје тензију која је веома изражена, унутар локалних банди. Када се ова тројка нађе у хаосу, насталом током хапшења, дрон ће снимити сусрет, који прети да открије истину о свакодневном животу. Инспирисан нередима у Паризу 2005. године и Ладј Лиевим истоименим кратким филмом, "ЈАДНИЦИ" су провокативни увид у тензије које владају између локалног становништва и полиције.

СОНИКОВ ФИЛМ

У биоскопима од 13. фебруара 2020. године. "СОНИКОВ ФИЛМ" је играна, акциона авантура, комедија, инспирисана светски познатом и популарном СЕГА игрицом, у којој је главни јунак светлоплави јеж. Радња филма прати Соника који покушава да управља својим животом на Земљи и односом са новим, најбољим пријатељем, човеком Томом (Џејмс Марсден). Соник и Том ће удружити снаге у покушају да спрече озлоглашеног доктора Роботника (Џим Кери), који жели да ухвати Соника и искористи његове немерљиве моћи како би успоставио доминацију над читавим светом. У филму такође глуми и Тика Самптер и Бен Шварц који је Сонику позајмио глас.

ЕМА 

У биоскопима од 13. фебруара 2020. године. “ЕМА”, омиљена комедија Џејн Остин о потрази за својим савршеним паром и срећом до краја живота, стиже нам у новој, предивној филмској адаптацији. Лепа, паметна и богата, Ема Вудхаус, је као немирна матица за мали успавани град у коме живи. Ово је блистава сатира друштва и одрастања, у којој Ема мора проћи кроз доношење погрешних одлука у избору удварача, како би пронашла љубав која је одувек  била ту.

К’О ШЕФ 

У биоскопима од 27. фебруара 2020. године. Најбоље пријатељице Миа и Мел уживају у животу, водећи њихову козметичку компанију, које су створиле од нуле. Нажалост, западају у финансијске проблем, када добијају више него примамљиву понуду од неприкосновеног мага козметиче индустрије, Клер Луне. Та понуда довешће у питање пријатељство које између Мие и Мел траје годинама. Посао у коме се све врти око лепоте, изгледа да постаје ружан.

Прочитајте ОВДЕ   све о празничном Синеплекс репертоару.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА