Најновије

АЛАРМИРАНА ЈАВНОСТ И ЕКСПЕРТИ! На поларном медведу написано име совјетског тенка! Снимак који је запалио Русију! (ВИДЕО)

Снимак који се појавио на друштвеним мрежама у Русији, а који приказује поларног медведа с ознаком Т-34, исписаном спрејем на његовом крзну, алармирао је јавност и експерте.

Поларни медвед (Фото: pixabay. com)

Стручњак тврде да овај поступак неодговорне особе или више њих може онемогућити медведа да се уклопи у окружење док лови у потрази за храном.

Покренута је истрага како би се установило где је спорни видео снимљен.

Иначе, Т-34 је био тенк који је одиграо кључну улогу у победи совјетске војске над нацистичком Немачком у Другом светском рату.

Снимак је на Фејсбуку објавио Сергеј Кавриј, члан организације за заштиту природе под називом World Wildelife Фund (WWF). Наводи се да научници који прате дивљину никад не би обележили медведа на такав начин.

Научници са Инстутита за биолошке проблеме тврде да је медвед вероватно био успаван пре него је означен. Биће потребно неколико седмица да се боја испере с крзна.

Руски медији спекулишу да је овај случај повезан с љутњом становништва регије Нова земља где су се медведи раније појављивали и улазили у објекте. Експерти су били приморани да успављују ове животиње како би их удаљили од насељеног подручја.

Због чега су на Балкану толико чести земљотреси? Шта су научници открили сазнајте ОВДЕ.

Извор: klix.ba

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА