Најновије

НОВ РЕПЕРТОАР У СИНЕПЛЕКСУ: Домаће премијере, хит наслови за децу, авантура и опера! (ВИДЕО)

На репертоару ове недеље биоскопа Цинеплекс 4Д Делта Сити, Синеплекс Ушће Шопинг Центар и Синеплекс Биг Београд, налазе се четири нова наслова, два догађаја, две премијере и опера из Метрополитена.

"Џуманџи" (Фото: Синеплекс)

Прошлог Божића

- Кејт (Емилија Кларк) тумара по Лондону, праћена музиком Џорџа Мајкла, доносећи неке лоше одлуке, што је иритирајућа последица тога јер је запослена као вилењак у божићној продавници која ради преко целе године. Том (Хенри Голдинг) делује превише добро да би био стваран, када ушета у њен живот и почне да прониче у многе Кејтине баријере. Док Лондон почиње да се претвара у најлепше доба у години, њима ништа не полази за руком. Али, понекад, мораш пустити снег да падне, слушати своје срце и имати вере.

“Лејдиз најт” у Синеплекс биоскопима

- Филм „Прошлог Божића“ стиже на велико платно Синеплекс биоскопа у оквиру “Лејдиз Најт” (Вече за даме) догађаја 5. децембра од 20 часова. Те вечери, даме ће уживати у коктелу добродошлице пре пројекције, а неке ће отићи кући и са поклонима које су спремили наши партнери. Фотографишите се у нашем божићном кутку и можда баш ви освојите новогодишње путовање за двоје у Краков.

,,4 руже”

- Филм ,,4 руже” је крими-драма са елементима комедије. Приказује урбани мозаик градских ликова, које у исповести једне београдске ноћи, повезује неутољива жеља за лаком ловом, добрим проводом и безбрижним јутром. Иза кулиса царства порока у ноћном клубу Четири руже, у центру мозаика, где се води беспоштедна борба, често и са оне стране закона, наћи ће се један обичан човек. У безуспешном покушају да од свега побегне, схвата да ће успети само ако у помоћ позове све оно што је у међувремену изгубио: љубав, искреност и веру.

,,Професори/дилери”

- Пријатељи од школских дана, Педро, Артуро и Елихијо су тројица висококвалификованих професора универзитета који су услед економске кризе остали без посла. 

Без посла и без новца, њих тројица долазе на идеју као одговор на све њихове проблеме: пројекат на којем Педро већ годинама ради - мултивитамин који омогућава да се забављаш целу ноћ без нуспојава. Уз помоћ Анабел, адвокатице која је запослена на бензинској пумпи, и Хоте, студенткиње која је више заинтересована за забаву него књиге, ова три професора ће се наћи у свету ноћних клубова и сумњивих послова, надајући се да ће пронаћи тржиште за своје ново опијат-чудо. Ипак, чини се да, дипломирани економиста, хемичар и филолог, нису уопште квалификовани на оно што их на том путу чека.

,,Плаyмобил”

- Кренувши на фантастично путовање кроз запањујуће нове светове, Марла се удружује са необичним и храбрим новим пријатељима – слаткоречивим возачем који превози храну по имену Дел, оштрим и харизматичним агентом Рексом Дашером, доброћудним несташним роботом, екстравагантном добром вилом и многим другима. Кроз њихову узбудљиву авантуру, Марла и Чарли схватају да без обзира на то како се живот одвија, можете постиц́и било шта када верујете у себе!

Премијерно

,,Ајвар“

- Вида (Наташа Нинковић) и Бане (Сергеј Трифуновић) су брачни пар који већ дуже време живи у Стокхолму. Имају успешне каријере, довољно новца за пристојан живот и пса, али немају децу. Вида сумња да Бане у Београду има љубавницу, али о томе ћути. Долазе за празнике у Србију, где се у познатом окружењу одвија уиграна кореографија која се много пута поновила у њиховим гастарбајтерским животима. Овог Ускрса се тај зид ћутања руши.

Среда, 11. децембар од 19:30 часова. Љубитељи филма ове године имају још један разлог више да посете Синеплекс биоскопе. Овога пута, то је премијера филма „Ајвар“, домаће драме у којој су још једном свој глумачки таленат потврдили неки од најпознатијих глумаца са ових простора. Ово остварење режирала је Ана Марија Роси, а главне улоге припале су Наташи Нинковић и Сергеју Трифуновићу. Поред њих, део овог филма чине и многи други прослављени домаћи глумци као што су Весна Чипчић, Миодраг Крстовић, Гордан Кичић, Александра Јанковић, Бранка Петрић, Паулина Манов, Павле Пекић, Игор Боројевић, Ивана Шћепановић, Срђан Милетић и Мирко Влаховић. Према речима редитељке ова прича је „анатомија једног краја, последњи дани једне везе двоје људи који су се некад волели“, а на коју публика сигурно неће остати равнодушна.

,,Џуманџи: Следећи ниво“ 3Д

- Неко време је прошло откако су Спенсер, Фриџ, Бетани и Марта заиграли давно заборављену игру Џуманџи. Када један од њих поново заврши у игри, остатак екипе одлази за њим у спасилачку мисију. Улазећи у Џуманџи како би спасили свог пријатеља, наши хероји откривају да ништа није онако како су очекивали. Игра се променила као и екипа која је завршила у њој. Аватари су другачији, неки нови ликови су се убацили а игра никад није била тежа и опаснија. Играчи ће морати храбро да прођу кроз непознате и неистражене пределе од сушних пустиња до снежних планина, како би избегли најопаснију игру на свету.

Џуманџи дан у Синеплекс биоскопима - У среду, 11. децембра од 19 часова, Синеплекс биоскопи прелазе на следећи ниво. Премијерна пројекција филма „Џуманџи: Следећи ниво“, донеће нове изазове на које нико није био спреман. Посетиоци ће имати прилику да се опробају у Џуманџи изазову и докажу да имају то што је потребно како би прешли игрицу, а најбољи ће са собом понети и поклоне.

Метрополитен опера

Чаробна фрула

- снимак опере из Метрополитана- Одабране биоскопске дворане, међу којима и дворана биоскопа Синеплекс Ушће Шопинг центар понудиће и посебан празнични додатак – ,,Чаробну фрулу“, која ће се први пут приказивати у склопу Уживо у високој резолуцији, из 2006. године. Опера „Чаробна фрула“ Волфгана Амадеуса Моцарта, прво је остварење које је приказано уживо из Метрополитан оперске куће у високој резолуцији на биоскопским платнима широм света и сматра се једним од највећих ремек-дела оперске литературе. Каледиоскопска режија Јулије Тејмор враћа се у одабране биоскопске дворане као посебан додатак. Ансамблом ове класичне басне која се изводи на енглеском језику, а који укључује тенора Метјуа Полензана, баритона Нејтана Гана и баса Ренеа Папеа, диригује Џејмс Левин.

Прочитајте ОВДЕ  каква узбудљива анимирана авантура очекује клинце у биоскопима.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА