Најновије

КО БИ РЕКАО: Људи с овим занимањем имају најбољи сeксуални живот

Када неко једноставно не жели да попусти и да призна да није у праву, то ствара огромну препреку у комуникацији и односу па доводи до непрестаних свађа и тензија у вези.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Једно британско истраживање произвођача сексуалних играчака открило је да људи с одређеним занимањем имају најбогатији сексуални живот. Изненађење: то су – барем у Енглеској – пољопривредници и фармери.

У анкети које је обухватило 2.000 мушкараца и жена који су одговарали на питања о сексуалном животу, ова група занимања била далеко на првом месту, а 33 посто фармера изјавило је да се љубав воде барем једном дневно.

На другом месту налазе се, са 21 посто, архитекте; на трећем месту, са 17 посто, фризери. Четврто место су заузеле особе запослене у сфери маркетига, а пето правници и учитељи.

Научници су у овом истраживању открили још нешто: између осталог, новинари и новинарке просечно имају секс једном месечно, а правнике и правнице је тешко задовољити у спаваћој соби. Ови други су такође признали да у 27 посто случајева глуме оргазам.

Секс Миљане и Золе погледајте ОВДЕ.

Извор: Крстарица

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА