Најновије

ВУЧИЋ ГРМИ: Злочин у Рачку је фабрикован, а све је фалсификовао онај белосветски преварант, лопужа и хохштаплер Вокер!

Председник Александар Вучић назвао је данас застрашујућим то што је Иван Тодосијевић осуђен на две године затвора зато што је за злочин у Рачку рекао је да је измишљен, те поручио да и он сам понавља да је то фабриковани злочин и упитао да ли ће због тога све да нас осуде.

Александар Вучић (Фото: Predsednik.rs)

"То је застрашујуће", рекао је Вучић новинарима у Шапцу и додао:

"ви чланови Српске листе поновиће исто, и ја понављам сада - фабриковани злочин у Рачку, где је све фалсификовао онај белосветски преварант, лопужа и хохштаплер Вокер", рекао је Вучић.

Како каже, понављаће то сваки дан да види хоће ли све да нас осуде и хоће ли пробати да избришу истину, само зато што се то њима (у Приштини) не свиђа, те приметио да је им је то главна вест.

Вучић је указао да су у Приштини синоћ у својим медијима прогласили мртвом Силвану Арсовић, бившу сарадницу убијеног Оливера Ивановића, против које је косовско Специјално тужилаштво подигло оптужницу за умешаност у то убиство, а која је због лошег здравственог стања примљена на лечење у болницу у Косовској Митровици.

"Ко зна какве су то манипулације и шта су све покушали да ураде око убиства Оливера Ивановића... Прогласили је мртвом, још говорећи како су је наши лекари убили. То су застрашујуће ствари", истакао је Вучић.

Прочитајте ОВДЕ шта је Мирослав Алексић рекао о афери која тресе Србију.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА