Најновије

"ХОЋЕШ ЛИ ДА ТИ И ЈА ИЗАЂЕМО НАПОЉЕ" Трифуновић и Глишић разменили тешке оптужбе! Сергеј хтео да се бије, судија их казнио обојицу!

Главна расправа у судском процесу између председника Извршног одбора СНС Дарка Глишића и председника Покрета слободних грађана Сергеја Трифуновића одржана је данас у Основном суду у Убу, а у судници је било више него бурно.

Сергеј Трифуновић (Фото: Јутјуб)

Трифуновић се у сред суднице Глишићу уносио у лице и позивао га да се обрачунају напољу! Наиме, Трифуновић је тужио Глишића због његове изјаве да је “распала наркоманчина која треба да промени дилера”, а у законском року од 30 дана судија ће доставити пресуду.

Током суђења Трифуновић се више пута Глишићу обратио речима: “Хоћеш ли да ти и ја изађемо напоље”, након чега су разменили увредљиве речи, а на Глишића је бацио и марамицу. Због тога је судија обојицу казнио са по 10.000 динара.

Председник ПСГ је навео да је он лично навикао на вређања у јавном животу, али да има старе родитеље крхког здравља и да су се потресли због увреда. Глишић је рекао да његова изјава због које је тужен није имала намеру да увреди Трифуновића, већ је говорио “Трифуновићевим језиком”.

- Нисам имао намеру да га повредим, наравно ни његове родитеље, али сам желео да му се обратим језиком који он разуме.

Он очигледно и није повређен јер је заборавио да исприча какву бол је због тога доживео, морао је адвокат да га подсети. Чак је и после тога несметано политички напаредовао и постао председник ПСГ, па испаде да треба да ми захвали - рекао је Глишић.

Његов адвокат је као доказе да је Трифуновић склон вулгарном изражавању изнео преписке на Твитеру у којима износи вулгарности. Истакао је и да Трифуновић сам себе називао “надуваним и нашмрканим”, док је Трифуновић за све те наводе рекао да су стилске фигуре: хипербола, сарказам, цинизам.

Након суђења Трифуновић је зграду суда одмах напустио са својим адвокатом, а Глишић је дао изјаву за медије.

- Суд је одбацио све моје доказе који су врло експлицитни и са сведоцима да је он корисник опијата. Први део је био да смо доказали да се ради о особи која користи највулгарнији речник и да када му се обратите таквим речником, он не може да доживи душевни бол.

Шта велике силе покушавају да ураде на овом простору сазнајте ОВДЕ.

Извор: Курир

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА