Најновије

РОМАНТИЧНА КОМЕДИЈА "ПРОШЛОГ БОЖИЋА": Инспирисан хитом Џорџ Мајкла, прави празнични филм! (ВИДЕО)

Празнична атмосфера се осећа у ваздуху, а радост и енергија које су карактеристичне за ово доба године шире се нашим биоскопима!

Инсерт из филма (Фото: Тарамоунт)

Уколико волите да у топлој и удобној биоскопској сали, са вољеном особом или пријатељима уживате у добром филму, имамо прави предлог за вас!

Инспирисан музиком светске легенде, и ванвременским хитом Џорџа Мајкла, стиже нам филм "Прошлог Божића” 

Уз шармантну и талентовану глумицу која је светску славу доживела у популарној серији "Игра Престола", Емилију Кларк, симпатичног Хенрија Глодинга у улози Тома, и добитницу Оскара Ему Томпсон, у овом филму глуми и наш познати глумац, Борис Исаковић!

Задовољство нам је да на великом платну, у светском хит филму имамо и прослављеног домаћег глумца, који је својом улогом допринео да филм буде још духовитији и аутентичнији.

Од сутра, 5. децембра у нашим биоскопима, сви заједно певушићемо песму "Last Christmas" и уживати у лепој, емотивној причи која ће дотаћи наша срца: Синеплекс Ушће Шопинг Центер, Синеплекс 4Д Делта Сити, Синеплекс БИГ Београд, Рода, Таквуд, Сине Гранд Капитол Парк Раковица, Комбанк Дворана, Фонтана, Арена (Нови Сад), Синеплекс Променада (Нови Сад), СинеСтар (Нови Сад), СинеСтар (Зрењанин), СинеСтар (Панчево), Синеплекс Ниш, Вилин Град (Ниш), Синеплекс Крагујевац Плаза, Еуросинема (Суботица), А. Лифка (Суботица), Абазија (Суботица), Екран (Сомбор), Кварт (Краљево), Арт (Ужице), Синемашина (Крушевац), Дом културе Чачак, Лесковачки културни центар, Културни центар Јагодина, ЛМ (Шабац), Културни центар Горњи Милановац, Центар за културу Ваљево, Центар за културу (Бор), Центар за културу Младеновиц, Културни центар Лазаревац, Културни центар Нови Пазар, Центар за културу Пожаревац, Дом културе Трстеник, Културни центар Врбас, Синеплекс Приштина, Кино АБЦ (Приштина), Синеплекс Призрен, ДокуФест (Призрен), Синеплекс МНЕ Делта Сити (Подгорица), Кадмус Цинеплеx (Будва), Синема 213 (Никшић) и Центар за културу Тиват и путем мобилне опреме.

Кејт (Емилија Кларк) тумара по Лондону, праћена музиком Џорџа Мајкла, доносећи неке лоше одлуке, што је иритирајућа последица тога јер је запослена као вилењак у божићној продавници која ради преко целе године. Том (Хенри Голдинг) делује превише добро да би био стваран, када ушета у њен живот и почне да прониче у многе Кејтине баријере. Док Лондон почиње да се претвара у најлепше доба у години, ништа не полази за руком за ово двоје. Али, понекад, мораш пустити снег да падне, слушати своје срце и имати вере.

Прочитајте ОВДЕ  све о новим филмским посластицама.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА