Најновије

ВУЧИЋ: Добро је да Приштина одлучује ко ће из Београда да преговара

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је Аљбин Курти износећи јавно своја три принципа за дијалог, почео да се бави кадровским питањима у Београду, али и да је очигледно да се у Приштини води иста кампања против њега каква се води и у Београду, јавља Тањуг.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

„То што је рекао мени је комплимент, јер се против мене води кампања као о великом издајнику и та камапња је иста као и овде. Све што ми раде овде исто раде и у Приштини. Само им је једна мета, а случајно сам то ја, никог другог не помињу", нагласио је Вучић. 

Председник Србије је иронично приметио да је у реду да приштинска страна “неће њега да види преко пута”, додајући да је добро је да је Курти почео да се бави кадровским питањима у Београду и ко ће у дијалогу предводити српску делегацију.

Нагласио је да је  добро да Албанци целој међународној заједници кажу да су они ти који одлучују ко ће у име Београда да преговара.

Вучић је уверен да Курти има и проблем како да се суочи са њим после претњи које је изрекао његовој малолетној ћерки.

„Брине се како ћу да му одговорим, том великом јунаку, што женску децу вређа. Зато није сигуран како би сусрет изгледао“, додао је српски председник.

Вучићева порука на Твитеру УНЕСКО-а! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА