Најновије

ВУЧЕВИЋ: Састављена кривична пријава против Вучића и његовог брата због "Јовањице", сад ће свима бити јасно шта је истина

Потпредседник Српске напредне странке (СНС) Милош Вучевић изјавио је данас да је састављена кривична пријава против председника Србије Александра Вучића и његовог брата Андреја због случаја "Јовањица" и поручио да ће свима у Србији бити јасно шта је истина у тој афери.

Милош Вучевић (Фото: Јутјуб)

- Суштина ове кривичне пријаве је да више нико нема правног простора да не реагује, да се крене у поступке у које треба да се крене и да сваком у Србији буде јасно шта је истина око "Јовањице" - да ли је истина да неко из власти помагао и учествовао у томе, да ли има учешћа Александра и Андреја Вучића или су они који су износили те ствари лагали и узнемиравали јавност, и верујем да онда морају да сносе консеквенце за такво понашање - рекао је Вучевић за РТС.

Председник Вучић је јуче најавио да ће Вучевић у понедељак поднети кривичну пријаву против њега и његовог брата због случаја "Јовањица", како би се надлежни органи позабавили тим случајем и да се коначно открије истина, а Вучевић је рекао да ће пријава садржати све наводе "којима смо бомбардовани претходних 20 дана и где је изношен читав низ оптужби на рачун Александра и Андреја Вучића".

Он је додао да ће у пријави бити све изјаве представника опозиционог Савеза за Србију (СзС) и да ће тужилаштво имати акт по којем би требало да делује.

- Када добију кривичну пријаву, не могу да кажу да немају правни моменат да крену у тај процес, да не остане сумња - рекао је Вучевић.

Он је најавио да ће поднети пријаву сутра и да су у њој фото-документи, изјаве и линкови, саопштења...

- Сада ћемо то да истерамо до краја, изволите да кренете и проверите чињенице и обавестите јавност шта је тачно - рекао је потпредседник СНС-а.

Прочитајте ОВДЕ  још детаља о овом случају.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА