Најновије

“МНОГИ КАДРОВИ “ЖУТОГ РЕЖИМА“ СУ СЕ УВУКЛИ У ВЛАСТ!“ Српска Десница је одржала трибину у пуној сали Културног центра Чукарица (ФОТО)

Српска Десница одржала је трибину у пуној сали Културног центра Чукарица, на којој се оперативно разговарало са члановима о локалној политици, као и о активностима које следе након Трећег сабора. Скупу је присуствовао и лидер Српске Деснице Миша Вацић који је поздрављајући захвалио свима на великом доприносу Српској Десници и заједничким победама.

Српска Десница одржала је трибину у сали Културног центра Чукарица (Фото: Српска Десница)

Председник Општинског одбора Чукарица Марко Мартиновић рекао је да су локални проблеми грађана Чукарице, али и других београдских општина. приоритет наредних активности Српске Деснице. „Трудимо се да што већи број људи упознамо са нашим политичким, економским и социјалним програмом, активно излажући своја решења за све врсте изазова који су пред нама. Поштовање законитости, побољшање комуналне и саобраћајне инфраструктуре на јесу оно што ће Српска Десница радити када постане део институција власти.“

Српска Десница у сали Културног центра Чукарица (Фото: Српска Десница)

„Наступамо политички одговорно, увек своје тврдње поткрепљујемо аргументима и тиме се издвајамо од осталих минорних странака које се представљају као националне и патриотске!“ Перишић је поручио да се Српска Десница издваја као једини прави родољубиви покрет и позвао све људе да делују кроз Српску Десницу како би дали свој допринос у стварању боље Чукарице, Београда и Србије.“, рекао је Младен Перишић, члан одбора на Чукарици.

Никола Броћета, повереник за Месне одборе Српске Деснице на Бановом брду, истакао је да је донео одлуку да се активно укључи у рад Српске Деснице мотивисан идејом о српској слози и јачању српске породице, омладине и обнови старе славе наших предака.
„Сматрам да је Српска Десница нова снага која ће уласком у власт успешно штитити интересе српског народа на Косову и Метохији, али и на сваком месту где су наш народ или држава угрожени.“

Српска Десница у сали Културног центра Чукарица (Фото: Српска Десница)

Броћета осврнуо се на и неправду појединих општинских структура. „Многи кадрови из тзв. жутог режима су се увукли у актуелну власт и штеточински се односе према јавним добрима. Баново Брдо, као централна зона Чукарице се неодговорно запоставља, нелегално се узурпирају зелене оазе за нашу децу како би се зидали објекти ради стицања профита, буџет се троши ненаменски у име наводних инвестиција у приградска насеља.“ Броћета је позвао београђане на братску, српску солидарност иако ће можда постојати одређена размимоилажења у међусобним политичким ставовима.

Српска Десница у сали Културног центра Чукарица (Фото: Српска Десница)

„Српска Десница је за саборност и договор, за јачање победничког српског менталитета, ми не смемо дозволити да наше интересе заступа нико други осим нас. Када Српска Десница буде одлучивала о важним националним питањима, увек ће се руководити патриотизмом предака, јер знамо да они никада нису одабрали погрешну страну“. Он је истакао важност успостављања здраве домаће привреде кроз развој приватног предузетништва. „Српска Десница се залаже да останемо независна земља, отворени према пријатељима за сваки вид сарадње, али ћемо се борити да постанемо највећа економска и војна сила у окружењу ради сигурне будућности наших потомака“.

Како је српска полиција створила албанску мафију, прочитајте ОВДЕ.

Извор: nacionalist.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА