Најновије

СЛАБА НА СРБЕ: Српски агент 2013. у Бриселу снимао секс са Колиндом?

Колинда Грабар Китаровић је током 2013. године, као помоћница генералног секретара НАТО у Бриселу, била у страсној вези са српским обавештајцем. Због сазнања да би српска тајна полиција могла имати компромитујуће секс-снимке хрватска Сигурносно-обавештајна служба (СОА) је у невиђеној паници.
Фото: Фејсбук

Фото: Фејсбук

Aгенти СОА подигли су узбуну након што им је почетком недеље потврђено да је Колинда била у вези са српским агентом. - Председница, колико знамо, није имала појма ко је заправо њен љубавник. Мислила је да се он бави некретнинама и да је богати наследник старог београдског трговца сликама… Колинда је с тим човеком неколико месеци била у ванбрачној вези. Састајали су се по приватним апартманима у Бриселу који су највероватније били покривени камерама! Сумња се да је председмица снимљена у експлицитним позама. Наше везе из српске службе тврде да су снимци архивирани и да се само чека моменат да буду пуштени у јавност – каже високопозиционирани западни дипломата. Божидар Спасић, бивши оперативац ДБ-а, каже да је Колинда врло лепа жена, што је само по себи “безбедносни проблем”. - И функција Китаровићеве у НАТО била ја обавештајна. Два агента, чак и ако су у емотивнној вези, никада не заборављају на посао. Све њихове активности подређене су сакупљању информација. Зато није искључено да српска служба има снимке секса свог агента и Китаровићеве – сматра Спасић и додаје да информација у кревету функционише по принципу “ја теби, ти мени”.
Прочитајте још:ЛАЗАНСКИ: Да сам био са Колиндом, хвалио бих се на сва уста!Колинда: И Срби су Хрвати, а Косово више никад део Србије!
Извор:  Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА