Најновије

МРЕЖНИ РАТ ПРОТИВ СРБА: Од сада доступно и у електронском формату - ево упутства

Kњига "Мрежни рат против Срба" аутора Слободана Стојичевића о специјалним неоружаним методама америчке агресије на Србију сада је доступна и у електронском форомату путем сајта Новинарница.

Илустрација (Фото: Правда)

Књига је већ изазвала велико интересовање у Србији, а сада је у електронском формату могу купити и Срби у дијаспори путем линка ОВДЕ.

Главни циљ мрежног рата – је освајање и поробљавање одређеног друштва али не војним већ цивилним (грађанским) средствима – друштвеним мрежама успостављеним између друштвених субјеката, без коришћења обичног, класичног оружја, а по могућности и без било какве директне војне агресије. Мрежни рат су војни принципи и технике мрежно-центричног рата примењени на цивилни начин, цивилним средствима на цивилне објекте али и даље са војним циљевима. Данас је већ практично потпуно свеједно која „политичка опција“ или „политичка партија“ ће добити изборе и преузети власт у Србији. Власт (владаоци) у Србији више нема реалну власт – без обзира ко да је на власти. Реалне полуге моћи су у рукама странаца и мрежних оператера. А српским политичарима се само привремено делегира обављање одређених послова. 

У књизи су детаљно описани методе и циљеви мрежног рата Америке против Срба.

Читаоци из Србије који желе да купе штампано издање књиге могу је поручити на линку ОВДЕ. Књига је доступна и у књижарама Делфи.

Остале књиге из Правдине интернет продавнице можете видети ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА