Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) НОВИ СНИМАК ВРШЊАЧКОГ НАСИЉА! Дечак друга шутнуо у главу из чиста мира, остали мирно посматрали!

Још један случај вршњачког насиља потресао је Србију. Тинејџер који ногом задаје ударац вршњаку у главу, док остали све то немо посматрају и разговарају, снимљен је у центру Суботице, а снимак је убрзо подељен на друштвеним мрежама.

Вршњачко насиље у Суботици (Фото: Јутјуб)

Инцидент се одиграо у парку код Катедрале Свете Терезије Авилске, а због овог вршњачког насиља, претпоставља се, међу малолетницима, полиција је покренула и истрагу.

На снимку се јасно да види да жртва мирно седи на клупи и да га је неколико тинејџера опколило. Један, коме се јасно види лик, шутира снажно дечака у лице. Дечак који је добио ударац и даље мирно седи, само је после ударца спустио главу, док му се други обраћа на мађарском језику и шета. Остали у друштву, најмање њих шесторо, све мирно посматрају, а један од њих снима насиље. Момак који је брутално шутнуо вршњака говори на мађарском језику:

- Ајде, причај, шта се десило, што не говориш! Послаћу те у болницу из које нећеш изаћи! Ајде, отвори се сада, реци шта је било - виче насилник са снимка.

Снимак траје минут и 24 секунди, а међу окупљеном децом око нападнутог дечака има и девојчица. Према незваничним информацијама нападу је претходила расправа због девојке.

У полицији су рекли да су одмах реаговали и да је у току идентификација свих учесника инцидента. Надлежни предузимају неопходне радње и кажу да ће реаговати у складу са овлашћењима.

- Истрага је још у току. Чим будемо имали више информација даћемо саопштење - кажу у полицији.

Ухапшен возач Зорана Бабића. Детаље погледајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф, Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вршњачко насиље: Прича из Новог Пазара

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА