Најновије

ДК „РАЗБИЈА“ МИЛОВУ АМНЕЗИЈУ: Ђукановић се луксузира у Сен Тропеу са одабраним пријатељима (ВИДЕО)

Мило у Сен Тропеу са одабраним пријатељима, опис је новог видеа који је на друштвеној мрежи Инстаграм објавио Душко Кнежевић, власник Атлас групе, а преноси портал IN4S.

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

„Инстаграм револуција“ тресе Црну Гору и на површину полако излазе све појединости бахатог живота и понашања шефа државе и ДПС-а Мила Ђукановића. 

Овај видео само је још један прилог томе, али и указивање на чињеницу да је Ђукановић ради личног интереса спреман да се одрекне сваког човека и пријатељства. Тако је недавно казао да му Душко Кнежевић није пријатељ.

Подсећајући на речи Ђукановића када је тврдио да Душко Кнежевић умишља да су били пријатељи, те да он врло пажљиво бира своје пријатеље и има „строгу селекцију“, имамо снимак са рекло би се интимног пријатељског летовања у лускузном делу Азурне обале, француском летовалишту Сен Тропеу, у ком су одмор провели пријатељи Мило Ђукановић, Бранимир Гвозденовић, Горан Сито Ракочевић и Душко Кнежевић.

Подсетимо се такође да су ових дана у јавност изашле истине о плаћању рачуна, картица, провода у Дубајиу, које је плаћао „пријатељ са умишљајем“ Душко Кнежевић, пише портал.

Овај видео нам показује и оно што смо свакако знали, а то је луксуз који је себи годинама приређивао Ђукановић о трошку „пријатеља“ или народа, свеједно је, само кад није о свом. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr Dusko D. Knezevic (@dkatlas) on

Те је имао и специјалног кувара, познатог шкотског шефа кухиње Гордона Ремзија, који је једно од заштитних лица популарног ТВ канала емисије „24 Kitchen“.

Данас Душко Кнежевић „умишља“ да је пријатељ, верујемо попут Момира Булатовића, Света Маровића.. Дугачак је списак „пријатеља“ који то више нису, јер није подобно! закључује IN4S.

Прочитајте ОВДЕ колико оружја производи РС а колико Федерација.

Извор: IN4S

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

А ево како је Ђукановић одговарао на питања о Кнежевићу.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА