Најновије

НЕ ЖЕЛИТЕ ДА БУДЕТЕ СРБИН? Ево како после једног третмана можете да постанете Црногорац (ФОТО/ВИДЕО)

Јуче су сви медији пренели вест о томе да су нападнути ватерополисти Црвене звезде у Сплиту у једном кафићу, те да се један од њих завршио у мору, голман Александар Краљ, који је по изласку из воде рекао да није скочио да би га убили.

Хрватско срце за Црну Гору (Фото: Јутјуб)

Недуго затим, појавила се нова изјава голмана Црвене звезде који се „бранио“ тако што је из воде викао да он није Србин, већ Црногорац, мислећи да то Хрватима прави разлику.

Ова изјава Которанина Александра Краља, наишла је на велики број осуда у јавности и на друштвеним мрежама, окарктерисана као „бедна“ и кукавичка, и као одговор на такво понашање произвела и много духовитих коментара.

„После агенцијске вести о ватерполисти који је упао у воду као Србин, а испливао као Црногорац, подгоричка Побједа објавила репортажу о лековитој води у околини Сплита.

Фонд ПиО Црне Горе својим члановима најавио организован превоз до Сплита и назад.

– Нама је човек увек на првом месту.

Ово је само почетак. У контакту смо са Владом Црне Горе, која је већ у првим контактима са руководством сплитске Торциде постигла договор о заједничком улагању у бањске, смештајне и друге капацитете. – рекао је портпарол Фонда“, један је од коментара на друштвеним мрежама.

Интернетом кружи слика, Дејана Савићевића и Александра Краља уз наслов „Црногорац мог детињства и Црногорац твог детињства“

Подсетимо, то се свакако односи на коментар Звездине и светске звезде, садашњег председника Фудбалског савеза Црне Горе Дејана Савићевића, који је за разлику од голмана Звезде „одбрусио“ тада хрватским навијачима.

Какву сачекушу опозиција прави Вучићу, погледајте ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА