Најновије

СНП НАШИ И ВИДОЈКОВИЋ ПРАВЕ САЧЕКУШУ ВУЧИЋУ: Опозиција спрема дочек председнику у Орашцу (ВИДЕО)

Српски народни покрет Наши и писац Марко Видојковић позвали су противнике режима Александра Вучића да у на Сретење, 15. фебруара, дочекају Вучића у Орашцу на месту избијања Првог српског устанка.

Maрко Видојковић/СНП Наши (Фото: Јутјуб/СНП Наши)

- СНП “Наши” позива све грађане Србије да 15. фебруара 2019. године дођу у Орашац на прославу Дана државности Републике Србије како би послали јасну поруку да смо против издаје Косова и Метохије од стране Александра Вучића. Из Орашца на којем је Вожд Карађорђе кренуо у ослобођење Србије, мора се послати јасна и гласна порука да су Срби против издаје Косова и Метохије и да је политика Александра Вучића катастрофална и погубна по српски народ – саопштио је овај Покрет.

Њихов апел је подржао и Видојковић који је позив на долазак у Орашац упутио и другим опозиционим странкама у Србији.

Svi u Orašac!!!

Posted by Иван Ивановић on Субота, 09. фебруар 2019.

- Јуче сам био у Аранђеловцу, чуо сам да тамо Вучић долази. Имао сам прилике да причам са момцима из СНП Наши, а ви знате каква је то екипа, они су ми рекли да ће му спречити дочек. Ја бих волео да уместо сендвичара и плаћених смрадова који иду аутобуисима по Србији, мученика који морају да се свом поглавнику додворавају да не би изгубили посао јер имају децу, итд. са тим бедним изговорима. Ја би волео да и ми ток најбољег студента Правног факултета дочекамо тамо куда долази и тамо куда иде и шири свој несносан смрад и макад да му викнемо “Уа”! – рекао је Видојковић на јучерашњем скупу у Београду.

Како је Сергеј Трифуновић брутално прозвао Вучића погледајте ОВДЕ.  

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА