Најновије

ПОВРАТАК ЛЕТЕЋЕ РУСКЕ ЗВЕРИ - АЛИГАТОР КА-52 МОЋНИЈИ НО ИКАДА ПРЕ! Његове чељусти добро памте џихадисти из Сирије! (ВИДЕО)

Јуришни хеликоптери Ка-52 Алигатор биће надограђени на основу искуства њихове борбене употребе у Сирији, изјавио је извршни директор руског произвођача хеликоптера Андреј Богински. Унапређен руски хеликоптер Ка-52 за улазак у Сирију

Руски јуришни хеликоптер Алигатор Ка-52 (Фото: Јутјуб)

- Ови захтеви за надоградњу формулисани су на основу резултата у Сирији. Већ радимо на замени генератора тако да они могу дати више енергије. Свеобухватни радови на Ка-52 и Ми-28 укључују модернизацију оптоелектронских система, што је повезано са идентификацијом и откривањем циљева - рекао је извршни директор.

- Руски произвођач хеликоптера већ има план одобрен од стране руског Министарства одбране о надоградњи топова на Ка-52 и Ми-28 - додао је он.

Хеликоптер за извиђање и напад Ка-52 Алигатор дизајниран је да уништи тенкове, оклопна и не-оклопна возила, људство, хеликоптере и друге непријатељске летелице на линији фронта и на тактичкој дубини, у свим временским условима и у било које време.

"Алигатор" је опремљен савременом авиоником, док коаксијални роторски систем и појачана лонгитудинална контрола омогућавају ефикасно маневрисање и обављање сложених акробатских операција.

Осим тога, Ка-52 има радио-електронски систем заштите и уређаје са слабим потписом који смањују, расипају и нарушавају топлотни траг мотора. Такође има активне могућности противмера.

Слуге Запада преузеле највеће либијско нафтно поље. Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Упознајте 10 најбољих јуришних војних хеликоптера на свету

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА