Најновије

Сестрић Горана Иванишевића организовао напад на ватерполисте Звезде?

Полако се одмотава клупко око догађаја који је узнемирио јавност у региону током протеклог викенда када су у Сплиту нападнути ватерполисти Црвене звезде.

Александар Краљ, голман ВК Црвена звезда (Фото: Јутјуб)

Како су пренели поједини портали из Босне и Херцеговине, попут "novi.ba", сумња се да је Горан Локица, сестрић бившег шампиона Вимблдона, Горана Иванишевића, био организатор напада.

Многи верују да је Локица, син фудбалског тренера Вјекослава Локице, управо момак који ради у једном од кафића на Риви. Он је наводно позвао остале нападаче када је препознато да су у кафићу ватерполисти београдског клуба. Реч је о личности која је и раније била позната полицији пошто је још пре 12 година претио својој мајци, Срђани Иванишевић да ће је убити ако му не да новац да врати дугове. Верује се да је Горан Локица био међу три приведена лица у недељу и да је после вишечасовног саслушања пуштен кући, док је судија за једног притвореника одредио једномесечни притвор. 

Иначе, Локица је одавно у сукобу са својом породицом, он више од десет година не разговара са својим братом Иваном, који је у појединим медијима грешком доведен у везу са инцидентом. 

Иначе, овај инцидент се догодио у суботу око 13:40 на главном градском шеталишту. Четворици играча Црвене звезде пришла је група од пет хулигана затраживши од њих да скину клупске мајице. Потом су их напали, тројица ватерполиста је побегло, а Александар Краљ се спасао тако што је скочио у море. Црвена звезда се због свега вратила у Београд пошто је отказала меч са Морнаром из страха за безбедност својих играча и чланова стручног тима.

Хрватска политичарка пронађена мртва. Погледајте ОВДЕ.

Извор: B92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Тренутак када су од Александра тражили да скине Звездину мајицу

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА