Најновије

НЕВИЂЕНИ СЕКС СКАНДАЛ У ПЕТРОВЦУ НА МЛАВИ: Локални моћници и њихови синови оргијали са малолетницом (15), чак седморица одједном!

Двојица младића из Петровца на Млави експресно су осуђена, а предмет закључен, како би се заташкала секс-афера у којој су учествовала деца локалних шерифа, општинских функционера и полицајаца. За разлику од својих синова, очеви су плаћали девојчици од 15 година да имају односе с њима и њиховим колегама и пословним партнерима. 

Илустрација (Фото: beeg)

Истина о овом случају испливала је на видело тек ових дана, када су сви актери ове секс-афере сада пунолетни грађани Србије. 

Полиција је почетком прошле године поднела кривичне пријаве против двојице тада малолетника Н. Б. (17) и Н. М. (17) из Петровца на Млави због сумње да су уцењивањем с њеним порно-снимком с бившим дечком присилили тада малолетну М. С. (15) на сексуалне односе са њима. 

Они су осумњичени да су девојчици претили да ће на друштвеним мрежама објавити снимак њеног интимног односа са бившим момком уколико не спава и са њима. 

Девојка је наводно, када је имала 15 година, пристала да сними интимну сцену са својим тадашњим момком. Али, када је раскинула са дечком, видео-клип је дошао у руке Н. Б. и Н. М., који су почели да је уцењују да ће на друштвеним мрежама како ће објавити тај снимак.

- Првобитно, девојчица је испричала полицајцима да је пристала на сексуални однос са двојицом младића плашећи се да ће заиста објавити снимак. Међутим, ови младићи по њеној изјави, натерали су је да има односе и са њиховим другарима. Испричала је и да су та два младића организовала и оргије са њом које су и снимали и у којима је било најмање десеторица учесника - сазнаје се у локалној полицији. 

Углавном се све дешавало на путу за село Добрње, недалеко од Петровца на Млави, одакле је била М. С. 

Девојчица је до детаља испричала полицијским службеницима кроз какву је, по њеним речима, тортуру пролазила. Одмах након тога, полиција је привела Н. М. и Н. Б. и поднела кривичну пријаву због подвођења и силовања.

А онда дешава се невероватан обрт. 

Кад су полиција и тужилаштво у преткривичном поступку утврдили да је поменута девојка добровољно ступала у сексуалне односе са њеним вршњацима, али и њиховим очевима који су локални моћници, полицајци и општински функционери, увидели су да ће се открити велика секс-афера у Петровцу на Млави, и да је боље да се истрага фокусира на само двојицу поменутих младића. 

- Не памти се да је за један случај узето чак 117 изјава учесника и сведока секс-оргија. Дошло се и до имена деце и њихових очева угледних бизнисмена и локалних општинара који су имали односе са М. С. Сведоци су доносили преписке с мобилних телефона, експлицитне фотографије, на којима су се виделе оргије, вештачени су телефони - кажу у локалној полицији. 

- Многи од нас су присуствовали тим оргијама. Сама је пристајала, нисмо чак ни морали да је плаћамо. Не знам да ли је било баш десеторица, али једно вече је нас седморо било с њом, тројица у исто време - наводили су у својим изјавама у истрази сведоци и учесници оргија с девојчицом.

Када су увидели да је ђаво однео шалу, истрага се фокусирала само на поменуту двојицу младића. 

- Та двојица младића су колатерална штета. Полиција и тужилаштво нису хтели да се више удубе и до краје реше цео случај, односно да се бави малолетничком проституцијом у коју су били уплетени локални шерифи и њихови синови. Није ни одржан главни претрес, а двојица најлепших момака, као их је у истрази називала оштећена девојчица, испаштали су због свих осталих - сазнаје се у истрази. 

Адвокат Урош Цветојевић из Петровца на Млави, који је бранио једног од двојице младића који је је девојка оптужила за уцењивање порно-снимцима да би имали секс са њом, каже за Телеграф.рс да до главног претреса није ни дошло, јер је постигнута нагодба да се окривљенима, тада малолетницима, додели мера појачаног родитељског надзора. 

Бригу о девојчици, која има и румунске крви, преузео је пожаревачки Центар за социјални рад. У међувремену, М. С. наставила је да се бави најстаријим занатом на свету. Заведена је у полицијској евиденцији. 

Овај случај доспео и до Сектора унутрашње контроле МУП Србије и Републичког јавног тужилаштва јер њихјове колеге на локалу до краја нису правилно утврдили чињенично стање јер су свесно ослободили одговорности све остале актере ове афере. Како ће се и да ли ће се разрешити цео случај, остаје на овим независним институцијама.

Прочитајте ОВДЕ у какво је то убиство умешан функционер полиције?

Извор: Курир/Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

ШОК И НЕВЕРИЦА- Ученице из Врања продају своје тело за 10 евра и пар фармерки!

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА