Најновије

ПОСЛЕДЊИ УДАРАЦ НА МИЛА ЂУКАНОВИЋА! Кнежевић најавио крунски доказ

Власник „Атлас корпорације“ Душко Кнежевић каже да има архиву која садржи све најважније податке о томе шта се дешавало од почетка деведесетих до данас.

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

Кнежевић, који је био, како наводи Политика, десна рука председника Црне Горе и лидера владајуће Демократске партије социјалиста (ДПС) Мила Ђукановића, рекао је да ни 20 одсто материјала које поседује није угледало светлост дана.

Упитан када ће јавности показати најављени снимак Ђукановића о његовој наводној корумпираности, власник „Атлас корпорације“ одговорио је „на време“, и појаснио да о томе одлучује посебна компанија која се бави међународним истрагама, кризним менаџментом и стратегијом.

„Циљ је да клептократски систем на чијем је врху ‘прва фамилија’ буде огољен до сржи и да се сви пипци алаве и опасне хоботнице прво разоткрију и онда откину“, истакао је за „Политику“ Кнежевић.

„Поробили су целу Црну Гору, а онда је дошао ред на мене и ‘Атлас групу'“, додао је.

Кнежевић сматра да афера „Коверат’ која потреса Црну Гору неће завршити „под тепихом“ као претходне неке, јер је, како је нагласио, ово вишеслојна прича која документује корупцију и криминал у врху ДПС-а.

„Био сам златни донатор ДПС-а, сада сам златни сведок о криминалу појединаца из врха ДПС-а који су почели целу Црну Гору да доживљавају као свој посед“, рекао је Кнежевић.

Он каже да је спреман да одговара за своје поступке онда када се стекну услови и „хоботница склони са власти“, односно када тужилаштво и судство не буду у рукама „прве фамилије“, која, како сматра Кнежевић, не зна где удара и измишља случајеве од пре 10 година да би га компромитовали.

О почетку стварања велике Албаније погледајте ОВДЕ.

Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Готов је!

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА