Најновије

ЖЕСТОКА ПРОЗИВКА У САБОРУ: ''Неостварени и неиживљени педери Хрвати'' (ВИДЕО)

Председник Одбора за људска права и права националних мањина хрватског Сабора и председник СДСС Милорад Пуповац рекао је у парламенту да "неостварени Хрвати који нису у стању да схвате да им проблем нису Срби који су остали да живе у Хрватској и који представљају Србе", већ да су проблем "они сами".

Милорад Пуповац (Фото: Јутјуб)

Пуповац је даље рекао, током расправе у Сабору о веродостојности потписа референдумских иницијатива која је потрајала до касно увече у среду, да ти неостварени Хрвати не знају ко су, шта су, куда ће и како са собом, пренео је Index.hr.

Ради се о референдуму који жели да организује иницијатива "Народ одлучује", којим се жели иницирати промена изборног закона.

Како су пренели хрватски медији, Пуповац је, испровоциран претходним говорницима, побеснео и "почастио" своје колеге "не баш лепим титулама".

"Као што смо чули данас овде, и прошло је као да нико ништа није рекао, а све велики хришћани, све велики католици и хрватски суверенисти, које угрожавају педери, Срби и не знам ко други. А ко их угрожава? Они сами, неостварени, неиживљени педери. У моралном и сваком другом смислу те речи. Неостварени Хрвати који нису у стању да схвате да им нису Срби који су остали да живе у Хрватској и који представљају Србе проблем, проблем су они сами. Не знам ко су, шта су, куда ће и како са собом. Па тако као што су јуче пљували по Београду, данас пљују по Бриселу. А себе никако да погледају тамо где треба, у очима других или у огледалу", навео је Пуповац.

Додао је и да свака хуља данас може да се позива на вољу народа.

"Зато нам јесте тако како нам јесте и биће тако све док народ не прозре те хуље", рекао је Пуповац.

А како је хрватски историчар истином испрозивао Хрвате, погледајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг/Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Пернар излуђује остатак Сабора

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА