Најновије

ИВАНА БОРИЋ ЖЕСТОКО ИСПРОЗИВАЛА ТРУФУНОВИЋА: ''Дужност ми је да браним српски национализам''

По унапред испробаном рецепту народног посланика Маринике Тепић, која биствује само на твитеру опсесивно пратећи рад Мише Вацића, истим методама је приступио и Сергеј Трифуновић.

Ивана Борић (Фото: Српска десница)

Пише: Ивана Борић

Дајући себи за право да коментарише Мишу Вацића, познатог симпатизера Путина, Бенона, Салвинија и Орбана. Трифуновићи су непозната ова имена. Њему су довољни витез Којо, Карановићева и антисемита Бошкић. Разумела бих што је на старту свог политичког лидершипа разочарао Белу кућу, Даунинг стрит и Ке д’Орсеј, али зашто своје разочарава? Упутио је потпуно нејасно писмо заједници београдских Јевреја (шта каже Бошкић на ово?), заједници коју мало познаје, а још мање разуме. Уметнички занесен, покушао је објаснити Јеврејима шта је то фашизам цитирајући несрећну Википедију. Заиста релевантан извор.

Пише заједници етничке групе која преко 3.000 година успешно плови немирним океанима тешких историјских усуда. О чему то пишеш несрећниче? О Другом светском рату? Миши Вацићу преписујеш фашистичке испаде? Трифуновићу историја! Рекла бих да је информисан попут Египћана у Јунском рату! Моја дужност је да српски национализам браним од таквих као што је он. Дужност ми је да укажем да су управо слободни грађани подржали нацистичке методе вешања на Теразијама. А ти Трифуновићу мешаш национализам и нацизам. Или лицемерно покушаваш да манишулишеш са терминима у које се ни сам не разумеш. Јер Викепедија није дала прецизну дефиницију. За то што Вацића називаш фашистом – он би евентуалну одштету могао да потражи на суду, а платиће је вероватно твоји доларски спонзори.

С тога не изазивај нас више глупостима! Миша Вацић је ватрени српски националиста и родољуб од рођења. Српска десница води просрпску и суверенистичку битку на десној страни политичког опозиционог фронта. Вацић наставља славну антинацистичку борбу српског народа који је са Јеврејима заједнички тешко настрадао у геноциду немачких и хрватских нациста! Преко милион Срба однела је усташко-нацистичка звер на овим просторима! Одакле ти право да Србину Вацићу спочитаваш некакве фашистичке испаде када вучете вешала по Теразијама? Да си мало бољи човек и политичар, сигурно би се борио против савремених, стварних усташа и балиста уз Вацића и праве антифашисте. Тако би те саветовали сами Јевреји да си се мало боље распитао!

Миши, али и многим нашим саборцима су наследници албанског СС оспорили основно људско право на слободу кретања, теби ипак некако не! Ту је разлика између нас и вас (без хипербола) и људски је то признати. Но, остаје али… Смрт нацизму! Смрт фашизму!

Какво писмо је Трамп послао Вучићу, погледајте ОВДЕ.

Извор: Националист

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Српска десница – Мирољуб Петровић и Миша Вацић

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА