Најновије

ЛОЖИТЕ СЕ НА КУГУАРКЕ? Ево зашто су оне фантастичан избор за вас!

Једна од ствари које обожавамо код старијих жена јесте њихова независност. Оне су задовољне собом будући да су провеле доста времена у везама и ван њих, па знају како да удовоље себи и када су сасвим саме.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Оне су мање наметљиве и не траже претерану пажњу, па нема непотребних свађа и излива љубоморе.

Имају самопоуздања

Старије жене имају јасну визију ко су и шта желе. Оне су мање стидљиве када су у питању мушкарци, а таква отвореност је освежавајућа и може бити чак и узбудљива.

Нуде квалитетан разговор

Да ли има нечег лошијег од пропалог састанка на коме све време ћутите и смишљате следећу тему за разговор, а девојци вадите речи из уста?

Ово вам се неће догодити са старијом девојком. Она поседује више искуства и више интересантнијих тема, па ће самим тим и разговор бити занимљивији и квалитетнији. Не подцењујте важност разговора, јер он одржава везу након што лептирићи нестану.

Имају више новца

Не, никако не мислимо да је новац најважнији, али мислимо на прагматичност. Истина је да старије жене имају више новца од млађих, што је супер јер знате да нећете морати да платите сваки пут.

Имају зрелија пријатељства

Предложили сте својој млађој девојци да се видите, али она вам јавља да мора прво да провери с најбољим другарицама да ли имају неке планове?

Зато је супер кад имате старију девојку поред себе, јер оне не траже одобрење својих другарица за минорне одлуке. Оне су много самоувереније и и самосталније, а њихова пријатељства су зрелија.

Старије жене имају боље љубавнике

Оне нису више заинтересоване да се опијене шетају градом ни да неуморно плешу у ноћном клубу, из ког се чуја прегласна електронска музика. Оне су прошле своју бунтовну фазу и потребу да буду у центру пажње.

Нису краљице драме

Младе девојке придају важност свакој ситници и умеју да паниче, као и да изазивају мелодраматичне свађе и праве сцене на јавним местима.

Насупрот њима, кугуарке знају како да се изборе с притиском, да се носе са невољама, као и да са осмехом изађу из сваког проблема

Имају више сексуалног искуства

Старије жене су боље у кревету! Тачка! Превазишле су сваки вид несигурност и и анксиозности која може негативно да утиче на ваш сексуални живот и добро се осећају у својој кожи.

С друге стране, имају довољно искуства и знају шта их у кревету узбуђује и прија.

Имају више искуства у везама

Оне имају реалнија очекивања у везама, а будући да су старије и искусније, као и да су вероватно имале неколико озбиљних веза, а самим тим и криза и неспоразума с партнером, оне умеју да се поставе и превазиђу несугласице.

Старије жене вреднују ваше заједничко време

Оне имају јасан осећај шта је заиста важно у животу и захвалне су на сваком заједничком тренутку и мање је вероватно да ће бити безобзирни према вашим емоцијама.

Док млађе жене често не узимају за озбиљно мушкарце, везе или живот уопште, старије жене схватају вредност доброг мушкарца.

Откривено којим данима су жене најрасположеније за секс. Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: menshealth.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Разуздане Сплићанке

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА