Најновије

СВИРЕПОСТ И БРУТАЛHОСТ ЦГ ПОЛИЦИЈЕ: Трудница изгубила бебу (ВИДЕО)

Полицијаци су јутрос привели троје активиста, који се боре против сече чемпреса Бару, у Центар безбедности, а једној од грађанских активисткиња, иначе трудници, је позлило и завршила је у Хитној помоћи, након чега је, нажалост, изгубила бебу.

Бруталност у Бару (Фото: Фејсбук)

„Све вас који сте били забринути за нашу храбру лавицу Ивану, са жаљењем морам да обавестим да је она добро, али да је изгубила бебу.. не знам шта више да вам напишем, Бар плаче данас“, написала је једна од активисткиња Николета Павићевић на свом Фејсбук профилу.

Она је пре тога, написала да је трудница Ивана Јоличић Мећикукић приведена јер је седела на улици, Тања Секулић је у хитној због напада астме јер су је насилно привели, а Дарко Јанковић је ухапшен јер је рекао “браво кретени”.

„Андрији Кривокапићу је повређена кичма, јер је пружао пасивни отпор. Командири и полицијаци који су синоћ пљували, псовали, вукли и рањавали су на слободи јутрос. Они који су то наредили су јутрос слободни. Је ли вам то доста ,питам вас? Је ли вам ово све довољно да изађете на улицу? До кад ћемо да се плашимо ћутимо и трпимо“, написала је Павићевић.

Средином јануара преко 90 чемпреса посечено је у дворишту Гимназије након чега је уследила реакција незадовољних грађана који и даље на протестима негодују због те одлуке.

О спречавању напада ИД  Северој Македонији прочитајте ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА