Најновије

Партизан освојио Куп Радивоја Кораћа! Драматично финале у нишком Чаиру! (ВИДЕО)

Кошаркаши Партизана су стари-нови шампиони Купа Радивоја Кораћа пошто су у финалу савладали екипу Црвене звезде 76:74.

Финале Купа Радивоја Кораћа (Фото: Јутјуб)

У изузетно драматичном мечу изабраници Андрее Тринкијерија су за нијансу били бољи од “вечитог” ривала, за још једну титулу у овом такмичењу. У репризи финала од прошле године, такође у дворани “Чаир” видели смо све оно што краси овај спорт, несигуран почетак на обе стране, сјајне шутеве за три поена у другом полувремену, резултатску “клацкалицу”, али је на крају Партизан освојио 15. трофеј у Купу у историји клуба.

Партизан је боље “отворио” утакмицу, Црвена звезда се преко Дејана Давидовца вратила у “живот”, али су “црвено-белима” у нападу фалили пре свега Били Берон и Стратос Перпероглу.

Партизан је у нападу углавном играо преко Алекса Ренфроа и Новице Величковића, а у другом полувремену је перфектактан био Џок Лендејл.

Ипак, тада у ритам улази и Били Берон и серијом погођених тројки доноси егал, а онда Партизан преко Лендејла поново долази до минималне предности.

Огњен Добрић из зицера, а после промашених слободних бацања доноси изједначење својој екипи две секунде пре краја меча (74:74), али у последњем нападу Партизана Били Берон прави фаул над Џоком Лендејлом, а Аустралијанац прецизним шутевима са “пенала” доноси свом тиму прву титулу у овој сезони. За МВП овог финала проглашен је Џок Лендејл.

Навијачи Новог Пазара позивали на клање Шешеља! Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Партизан-Црвена Звезда, последњи минут

 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА