Најновије

ЗАШТО НАС ВЛАСТ ПЛАШИ ШИПТАРИМА: Из дана у дан их је све мање, ево колико заиста њих живи на Косову (ВИДЕО)

Народни посланик Двери, Срђан Ного, каже да би сви на политичкој сцени требали јасно да се изјасне шта мисле о Косову и Метохији. Он је исказао незадовољство што у "уговору са народом" који Савез за Србију потписује са грађанима нема ничега о Косову и Метохији.

Илустрација (Фото: Б92)

Ного је гостујући у емисији “Српска прича” указао да поједине странке плаше народ Косовом износећи лажи о снази Албанаца како би ослабили вољу грађана Србије за одбраном суверенитета.

- Moрамо да изађемо пред грађане Србије и да кажемо да је то надуван проблем. Албанаца на Косову нема ни 800 хиљада. Значи то нија та цифра која се нама говори. Социјална структура њиховог друштва није тако добра. Ако мислите да је то 800 000 људи који су вољни да ратују са нама то су глупости. Они су и економски у горој ситуацији него ми, млади маштају да побегну са Косова. Не треба да се плашимо  – каже Ного.

Он објашњава да је прави број Албанаца на Косову најбоље видљив по броју гласача или по броју телефонских претплатника. Ного каже да народу треба да се каже истина да би Срби лако могли да ослободе КиМ, а не да се лажу како ће нас Албанци популационо победити.

Он у интервјуу говори о вешалима на протестима, борби против судских извршилаца, стању у правосуђу, корупцији у власти и другим актуелним темама.

О мрежном рату Американаца против српског народа сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА