Најновије

Дисциплинска комисија искључила Срђана Нога из Двери!

Дисциплинска комисија Двери завршила је дисциплински поступак који је покренут против Срђана Нога због континуираног кршења одлука органа Покрета.

Срђан Ного (Фото: Јутјуб)

Донета је одлука да народни посланик Срђан Ного буде искључен из Покрета због континуираног деловања супротно донетим одлукама највиших органа Покрета, чиме је грубо прекршен Статут.

Срђан Ного је учлањењем у Покрет, као и сви други чланови, добровољно прихватио програмска начела, циљеве, права и обавезе и одговорности која произилазе из чланства у Покрету па и могућност да му чланство престане на један од Статутом предвиђених начина.

Дисциплинска комисија је закључила да су деловање Срђана Нога и радње које је предузимао у блиској прошлости озбиљно угрозиле углед Покрета, урушиле основне програмске идеје истог и биле супротне одлукама највиших органа Покрета. Због свега наведеног Дисциплинска комисија је одлучила да он не може више бити члан Покрета и од сада сваки његов наступ не представља став, нити политику Двери.

Срђан Ного, као појединац има свако право да настави политичко деловање онако како сматра да треба, али Двери као озбиљна политичка организација морају да инсистирају на поштовању унутрашњих правила и ова одлука показује да из тих правила нико није изузет па ни народни посланици Двери.

Покрет “Наш исток” званично приступио “Српској десници”. Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Срђан Ного о Исламској држави и мигрантима

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА