Најновије

"Где би да ми с*ршиш?" Жене су ово питале своје мушкарце, а њихови одговори откривају какав је...

Уколико вам је ваш мушкарац безброј пута тражио да након с*кса сврши на неки део вашег тела, ваша је ствар да ли ћете му то и дозволити. Оно што је битно у целој ситуацији је и да ви то заиста желите. Ипак, ако ви нисте сигурни у то, одложите до момента када вам то буде била жеља.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Ипак, искористите ово као једну врсту теста за њега. Питајте га где би вам свршио и у зависности од тога, можете много сазнати о њему.

Лице

Уколико се одлучи за овај део тела и ли можда још и горе каже да би желео да то уради у вашим устима, бежите што даље од њега. Овакви типови ово раде из забаве и вероватно ће све испирчати својим друговима, да се похвали још једним трофејом.

Леђа, стомак...

Ова места су најприхватљивија јер мушкарци њих бирају када желе да обележе жену као своју, то је оно животињско што је преостало. Ипак, то значи да он несвесно жели и да вас веже за себе, а ви не бисте требали да имате проблем са тим уколико је то и ваша жеља.

Груди

Уколико каже груди или између ногу, вероватно гледа превише филмова за одрасле. Такав мушкараца ће увек живети у свету савршених с*кси п*рно дива, а ви ћете бити њихова копија.  Поредиће вас и неће бити задовољан никада.

Чарапа или шака

Можда вас изненади и неким комичним предлогом, а уколико то буду два горе наведена, знајте да је ваш мушкарац то пречесто радио сам, вероватно још увек живи са родитељима и гледа пуно филмова за одрасле.

Којим данима су жене најрасположеније за секс прочитајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шта жене мисле о мушкарцима?

 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА