Најновије

СМРТ УЖИВО: Новинарка Кристин се убила док је водила вести! Извадила пиштољ и пуцала себи у главу усред емисије! (ВИДЕО)

У јулу 1974. године, Кристин Чабак, која је тада имала 29 година, убила се док је читала вести у програму локалне ТВ станице у Сарасоти на Флориди.

Смрт уживо (Фото: Јутјуб)

У време када се догодила трагедија Кристин није имала познатих здравствених проблема и изгледала је потпуно присебно док је тог дана читала вести.

Гледајући у камеру, 29-годишња водитељка је рекла: “У складу с политиком Канала 40 да веродостојно приказује насиље и крвопролића, сада ћете имати прилику први видети још једну ствар - покушај самоубиства.” 

Након тога је извадила пиштољ из торбице и пуцала себи у главу. Цев пиштоља се задимила, а коса јој се разлетела по целом лицу. Изгледало је као да јој је ветар размрсио косу. Кристин се затресла, а потом је пала главом на сто.

Чланови информативне екипе су гледали у неверици и у првом тренутку помислили да је у питању шала. Међутим, када је шеф потрчао према њој и почео да виче, суочио се с бруталном истином. Хитно су је одвезли у болницу, где је касније преминула.

Њена породица је касније открила да је патила од депресије и да је имала суицидне мисли.

Прочитајте ОВДЕ шта се то дешава на Куби и зашто су становници преплашени?

Извор: Курир/ Дејли мејл

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА