Најновије

Савез удружења бораца и ратних војних ветерана приступио Српској десници

Након удружења „Наш исток“ Српској десници приступио је и Савез удружења бораца и ратних војних ветерана – Старих ратника Србије из Бора.

Ветерани приступају СД (Фото: Српска десница)

Председник удружења Жарко Перовић потписао је меморандум о сарадњи са председником Српске деснице Мишом Вацићем, напомињући  да је у Српској десници и њеном младом лидеру препознао искреног  партнера и да ће будуће активности бити  резултат заједничке сарадње борбе за Србију.

„Изразито сам поносан што је Савез постао део деснице јер је управо Српска десница препозната од стране борачких и ветеранских удружења као политичка опција која сабира патриотско - национални блок“, рекао је Миша Вацић додајући да је ово деветнаеста организација која је званично постала део СД-а.

Српска десница истиче да је председник Покрета ветерана Саша Дујовић заменик председника Мише Вацића, док је председник Савеза борачких организација Републике Србије – Сабор Дејан Марјановић члан председништва Српске деснице.

Фото: Српска десница

Легендарни шеф обезбеђења генерала  Ратка Младића Бранислав Пухало је председник Савета за безбедност Српске деснице, а чувени сарајевски ратни комадант добровољаца Бранислав Брне Гавриловић је почасни члан председништва.

'’Српска десница је поносна на чињеницу да многи угледни појединци и озбиљне патриотске организације препознају њен политички потенцијал. Искрени патриотизам који промовише Српска десница, у намери одбране српских националних интереса, сваким даном привлачи све више родољубиво опредељених грађана и националних покрета који су спремни да се боре за своју државу'’, пише у саопштењу СД.

Да ли независност Републике Српске значи и останак Космета у Србији, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Српска десница – Мирољуб Петровић и Миша Вацић

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА