Најновије

Вучић Харадинају: Србија је тврђи орах него што сте мислили! (ВИДЕО)

Председник Србије Александар Вучић поручио је Рамушу Харадинају да се он не би кладио да ће тако лако да сруши Србију као што је планирао.

Рамуш Харадинај и Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

- На страну, господине премијеру чега год хоћете, да вам кажем да ваша изјава да никада нећете укинути таксе показује само вашу бахатост и нервозу - нагласио је Вучић на скупу у Краљеву, у оквиру кампање Будућност Србије.

Подсетио је да је Харадинај најавио пре 43 дана да ће га срушити са власти на београдским улицама. 

- Тим таксама наштетићете свом народу. Не бих се кладио да ћете тако лако да срушите Србију као што сте планирали. Србија је мало тврђи орах него што сте мислили - рекао је Вучић. 

Истакао је да се управо због Косова и Метохије и што је Србија урадила све што су биле њене обавезе појачава притисак на нашу земљу. 

- Чули сте Кадрија Весељија, незваничног 'команданта Косова', да је рекао да не зна да ли је бољи Рамуш Харадинај, Хашим Тачи или Иса Мустафа, али да зна да је за њих најгори и једини непријатељ Александар Вучић. Нисам због тога срећан, јер су то опасни људи и разумео сам поруку, али сам помало, пред вама, поносан, јер знам да они толико мрзе оног који чини добро српском народу - подвукао је Вучић. 

Када је реч о изборима, Вучић је рекао да не зна када ће их бити, али биће брзо, и додао да је победа, "никад убедљивија", пристојне Србије гаранција за будућност. 

- Не знам кад ће бити избори, али свакако ће бити брзо. Наша обавеза је да пристојна Србија победи. Не само да победи убедљиво, него убедљивије него икада, јер је то гаранција за будућност - поручио је Вучић. 

Председник Србије се вечерас обратио грађанима Краљева у СЦ "Борик" завршивши тиме посету Рашком округу.

Да ли Арапско пролеће стиже и на Балкан? Више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: B92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вучић у посети Краљеву

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА