Најновије

БИЗАРНА СЕКСУАЛНА ФАНТАЗИЈА: Све је више парова који уживају у овом фетишу, тотално их узбуђује док гледају партнера како...

Од секса утроје до садо-мазо акција, многи људи имају сексуалне фантазије које би волели да претворе у стварност. Један од мање познатих фетиша је фетиш на храну који представља чудну склоност једног од партнера да се фокусира на еротско уношење хране, храњење партнера и добијање на тежини.

Илустрација (Фото: beeg)

Иако ово може звучати чудно, др Џастин Лемилер, психолог који се специјализирао за секс, открио је да неки људи у току секса за повећано задовољство користе прехрамбене намирнице. У једној од објава на његовој страници, рекао је да постоји чак и неколико теорија о томе одакле долазе овакве фантазије.

"Наука је потврдила да постоји фетиш и на храну који подразумева несавладиву склоност да људи користе храну током полног односа, а то раде због повећаног ужитка", казао је.

Истакао је да су у студији, у којој су учествовали људи који нису пријавили да имају фетиш на храну, жене и мушкарци говорили о свом сексуалном узбуђењу док су гледали, слушали или пипали сексуалне и неутралне стимулансе, али и храну.

Занимљиво је истаћи да је анализа резултата открила да су стимуланси који су имали везе с храном оцењени као више побуђујући у односу на неутралне подражаје, али ипак су били мање узбуђујући него сексуални стимуланси.

Прочитајте ОВДЕ зашто се један мушкарац згрозио када је видео шта му девојка ради после….

Извор: Курир/ Mirror 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

9 бизарних секс играчака.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА