Најновије

ЗГРОЗИО СЕ КАДА ЈЕ ВИДЕО ШТА МУ ДЕВОЈКА РАДИ ПОСЛЕ СЕКСА! Оно што је затекао згадило му је цео женски род!

Американац је искрено проговорио о чудној ствари коју је његова девојка једном приликом радила послије секса с њиме, што га је учинило прилично нервозним. Дечко је све испричао, гдје је од другох корисника тражио савет о том бизарном инциденту.

Илустрација (Фото: Beeg. com)

Анонимни мушкарац у касним 20-има отишао је за својом девојком у купатило након што су водили љубав и тада су ствари постале језиве. Најпре је почела  да виче на њега, што му је било чудно, али се нашалио пре изласка из купатила када је мислио да је све у реду.

Своје сперме господар?

Међутим, све је постало горе од горега када се вратио у собу и затекао девојку како краде његову сперму из искоришћеног кондома. “Обоје смо у касним 20-има. Она није на пилулама па смо узели кондом. Ушао сам за њом, на шта је она почела да вришти на мене питајући ме да ли сам дошао због мале или велику нужде, што ми је било тотално чудно”, написао је младић па наставио.

“У шали сам јој рекао да морам да идем на велику нужду иако сам само мокрио. Вратио сам се у собу, где сам је затекао како садржај из искоришћеног кондома сипа себи у вагину. Нервозан сам због тога страшно”, казао је младић и питао људе је ли то легално и што ће се догодити ако затрудни, с обзиром на то да он није дао свој пристанак. Такође га је занимало поседује ли он своју сперму.

Како се жена лако напали на улици погледајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Како жене реагују кад муж погледа гузу друге жене.

 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА