Најновије

Ласло Ђере трофеј посветио преминулим родитељима: Надам се да ме гледају! (ФОТО/ВИДЕО)

Српски тенисер Ласло Ђере посветио је прву титулу у каријери својим преминулим родитељима. Ђере је победом над Феликсом Оже-Алијасимом од 6:3, 7:5 дошао до трофеја у Рио де Жанеиру, свог првог у каријери. Српски тенисер се захвалио свима присутнима на стадиону у Рију.

Ласло Ђере (Фото: Јутјуб)

- Хвала вам свима што сте дошли и бодрили нас. Честитам Феликсу. Тако си млад, има још много времена за тебе за много трофеја у будућности. Хвала организаторима, спонзорима, судијама, скупљачима осталима... Желим да се захвалим свом тренеру Борису (Чонкићу) и целом мом тиму и пријатељима - казао је Ђере. 

Ђере није могао да сакрије емоције, а трофеј је посветио родитељима који су га прерано напустили.

- Овај трофеј посвећујем трофеј мојим родитељима. Маму сам изгубио пре седам годима, ово посвећујем њој. Посвећујем трофеј и оцу, којег сам изгубио пре два месеца. Они су имали највећи утицај на мене и због њих сам овде данас. Њима се захваљујем и надам се да ме сада гледају - рекао је емотивни Ласло. 

Ласло је додао да је захвалан својој млађој сестри и девојци које су биле уз њега кроз све најтеже тренутке. Ђереа сада, према плану и програму, очекује турнир у Сао Паолу, али ће то учешће скоро сигурно отказати како би отишао на заслужени одмор.

Путин позвао Ђоковића да буде његов гост, а Новак га је одбио. Погледајте ОВДЕ због чега је одбио позив руског председника.

Извор: B92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Велика победа Ласла Ђере

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА