Најновије

ОВО МОЖЕ И ВАМА ДА СЕ ДЕСИ: Невиђена тортура над мајком шесторо деце! Ухапшена без права на одбрану!

На ванредној конференцији за медије народна посланица Двери Марија Јањушевић обавестила је јавност да је ухапшена Јелена Милетић из Лознице, мајка шесторо деце и супруга члана Председништва Двери Славише Милетића.

Затвор (Фото: Јутјуб)

Она је ухапшена због казни које су јој одређене јер није вакцинисала децу, али без суђења и права на одбрану или накнадно плаћање казни што значи да процедуре нису испоштоване.

Репресивне мере никако не могу бити решење за ову тему, а поготову када се ради о мајци шесторо деце сматра Јањушевић. „Док жена која је учестовала у паљењу куће новинара, сада носи наногицу, госпођа Милетић је у затвору на 30 дана, то је слика нашег правног система“ – рекла је народна посланица Двери.

"Никога није интересовало да ли су њена деца збринута и како ће се организовати чување и надзор те деце. Осуђујемо ову невиђену тортуру и тражимо да Јелена Милетић буде пуштена на слободу, како би се могла старати о својој деци. Српски покрет Двери је и раније говорио о вакцинацији и ми се не противимо вакцинацији, напротив свесни смо колики је њен значај, али нећемо дозволити да тема квалитета и безбедности вакцине остане по страни." - рекла је Јањушевић.

Она је нагласила да су Двери свесне колико је вакцинације битна, али "такође смо свесни и колико је битан квалитет и безбедност тих вакцина. Потребне су боље гаранције у погледу састава страних вакцина како родитељи не би имали сумњу у њихову исправност."

Подсетили су и да у многим земљама као што су Немачка, Холандија, Шпаније, Велика Британије, Италија, Шведска, Норвешка и у многим другим државама Европе вакцинација није обавезна.

И жене су кренуле у борбу против власти. Прочитајте ОВДЕ детаље.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Контекст: За и против вакцинације

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА