Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО) БОЛЕСНО! Амерички сенатор објавио слику Гадафијевог убиства као претњу Мадуру

Амерички сенатор Марко Рубио је објавио фотографију бруталног убиства покојног либијског лидера Муамера Гадафија у ништа мање опасној претњи председнику Венецуеле Николасу Мадуру. Већина корисника твитера је осудлила Рубија као манијакланог ратног хушкача, који има изузетно лош укус.

Рубио прети Мадуру (Фото: Правда)

Амерички сенатор Марко Рубио је објавио фотографију бруталног убиства покојног либијског лидера Муамера Гадафија у ништа мање опасној претњи председнику Венецуеле Николасу Мадуру. Већина корисницка твитера је осудлила Рубија као манијакланог ратног хушкача, који има изузетно лош укус.

Отворена претња лидеру стране земље бруталном смрћу рукама америчких милитаната очигледно је само делић тога.

Док је неколико корисника Твитера поджало Рубиову визију Мадурове смрти, већина је осудила сенатора због екстремног недостатка укуса или пристојности.

Неки су саопштили да би сваки налог са којег се поставља ратна пропаганда у толикој мери вероватно био блокиран - ако не би припадао америчком сенатору, наравно.

„Марко Рубио је управо објавио насилну, узнемирујућу претњу смрћу. Ако би ико од нас то објавио, ми бисмо били блокирани због тога”, објавио је новинар Бил Палмер.

Многи су приметили да Либија није најбољи пример како САД доводе своју демократију у иностранство, али је вероватно најгори. Са порастом трговине робљем, земља се ефективно распала у неколико ратних држава, са бандама наоружаних "демократа" који се боре за контролу територија.

Поред фотографија Гадафија, Рубио је на сличан начин објавио и фотографије Мануела Нориеге - де факто владара Панаме осамдесетих година. Некада вредан иметак Ције који је помогао Вашингтону у наоружавању побуњеника Никарагви, Нориега је свргнут током америчке инвазије на земљу. Непотребно је рећи да је инвазија однела многе животе, док је Нориега остатак живота провео у затвору.

Руски Сухој пролетео на 20 метара од шведског извиђача, Стокхолм протестује. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: vostok.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА