Најновије

Народна странка: Вучић покренуо прљаву кампању против Јеремића због пута у САД

Посета Вашингтону Вука Јеремића очигледно тешко пада председнику Србије Александру Вучићу, који је због тога наложио скупу и прљаву кампању на друштвеним мрежама и у таблоидима које контролише, наводи се у саопштењу Народне странке.

Вук Јеремић (Фото: Јутјуб)

На друштвеним мрежама се шири спонзорисана објава једне Фејсбук странице у којој се наводи да ће се Јеремић састати са сарадницима Хилари Клинтон. Како се тврди у саопштењу ове странке, реч је о скупо плаћеном огласу странице која годинама служи за ширење лажи и прљаве пропаганде усмерене на политичке противнике Вучића и све који га јавно критикују. Истовремено, таблоиди под Вучићевом потпуном контролом шире лажну вест да ће Јеремић у САД “тражити помоћ за рушење Вучића од Хилари Клинтон”.

Народна странка истиче да је реч о још једној лажи Вучића, и подсећа да је Јеремић у недељу на конференцији за новинаре рекао да ће се у Вашингтону као председник Народне странке и председавајући Савезу за Србију састати са представницима Стејт департмента и Конгреса САД.

- У Србији очекујем критике, нападе, спекулације, десетине нових насловних страна у провладиним таблоидима - рекао је Јеремић уочи пута у Вашингтон.

У саопштењу се истиче и да Бил Клинтон, председник САД који је наредио бомбардовање Србије, није по рамену тапшао Јеремића, него Вучића, који је то тапшање скупо платио, највероватније новцем грађана Србије, а потом се хвалио да је на скупу Клинтонове фондације говорио јер је “паметан”.

- О коликој је и каквој памети реч, показало се после свега неколико месеци, када је на америчким председничким изборима победио Доналд Трамп, а Хилари Клинтон изгубила - саопштила је ова странка.

Рамуш Харадинај упире прстом у Владимира Путина. Више у томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Најава састанка у Вашингтону

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА