Најновије

ИСПОВЕСТ ПРОСТИТУТКЕ! ТАТА ЈЕ ЗА МОЈ ПОСАО САЗНАО ПРЕКО ИНТЕРНЕТА: Плашила сам се да му кажем истину, а када је све чуо дочекао ме је шок

Јединица сам и имала сам све могуће привилегије на свету, тврди ова девојка.

Илустрација (Фото: принтскрин)

- Проституција је била мој избор. У средњој сам била одлична ученица. Изабрана сам за председницу дебатног клуба. Родитељи су ми дали великодушни зајам. Нисам била зависна ни о чему, тако да се проституцијом нисам бавила како бих финансирала своју зависност.

Јединица сам и имала сам све могуће привилегије на свету: спорт, плес, позориште, летње кампове. Скијала сам по целој Европи. Било ми је сјајно. Била сам арогантна. Била сам знатижељна. Била сам паметна. За свој посао рекла сам свима, осим својим родитељима.

Деценију касније одлучила сам да испричам своју причу. И испричала сам је свакоме. Гњавила сам људе по баровима, авионима, момке с којима сам излазила. Написала сам чланак. Једноставно нисам могла да престанем да говорим о томе. Није се догодило ништа лоше. Разјарена маса коју сам толико јасно видела у својим ноћним морама није се никад материјализовала.

Једини људи којима нисам рекла за своју прошлост били су моји родитељи. Нисам знала како бих им тачно то требало рећи. Знала сам да би моја мајка намерно погрешно схватила мој избор, али би се на крају с њим помирила. Бојала сам се како би то откривење уништило моју везу с оцем. На крају су, наравно, обоје сазнали и то захваљујући интернету.

Тата ми је био специјалац и служио је у три рата

Отац ми је био специјалац. Служио је у Доминиканској Републици, две туре у Вијетнаму и у Заливском рату. Нагледао се борби. Самог себе назива независним, иако верује већини вести које види на "Фоксу". Тешко га је етикетирати. Принципијалан је. Направиће исправну ствар чак и кад му то неће одговарати. Таква сам и ја. У том погледу делимо сличне ставове и вредности, иако су нас обликовала радикално различита животна искуства. Обоје смо одбили прилике јер нисмо били спремни да компромитујемо свој интегритет, како ми сами то дефинишемо.

Обоје прелазимо на црвено кад нема гужве, јер се водимо за тиме да нам семафор неће диктирати како ћемо живети. У свим мојим свађама с учитељима, професорима, референтима могао је да види да се трдоглаво борим за оно што би требало да буде, против инерције ствари које јесу.

Упркос томе што се није увек слагао са мном, био је на мојој страни. Чак и касније, кад смо добацивали политизоване увреде, препознао би део себе у мени. Обоје у себи носимо здраву дозу става. Бојала сам се да му кажем да сам била проститутка јер је био одличан тата. Нисам хтела да помисли како је једна ствар повезана с другом. Нисам хтела да га оптерећујем са својом себичном тајном, јер сам се бојала да би га идеја да му је ћерка била проститутка сломила.

Појавила сам се код куће. Имала сам кључ, али сам свеједно позвонила. Тата је отворио врата. "Претпостављам да желиш да разговараш”, рекао је. Био је одсечан, пробијао се кроз мноштво осећаја. Понудио ми је пиће. Било је два поподне и обоје смо попили нешто.

Била сам уверена како би лакше прихватио да сам убила некога, него да сам проститутка. Нисам знала шта да очекујем. Мој отац са својом мајком и сестрама није разговарао 20 година, због свађе коју још ни данас у потпуности не разумем. Знала сам да и мени може да се догоди исто"

Разговарали смо сатима, али ни у једном тренутко се нисмо директно реферисали на моју проституцију. Припио се и претворио у шармантног лика какав обично постаје на забавама. Причао ми је о свом рату с веверицама. Ламентирали смо о даљим рођацима и разговарали о својим политичким уверењима. Но, између је угурао неколико ствари које су ми биле јако важне. Рекао ми је да се поноси мноме и да се увек, без обзира на све, могу вратити кући.

Видела сам да није био љут. Бринуо се за мене једанко као што је то радио одувек. “Жао ми је што си иста као ја. Живот је за трдоглавце попут нас тежак”, рекао је.

Празници, које сам провела са својом породицом, дошли су и прошли убрзо након тог разговора. Цело сам време задржавала дах. Нико није имао питања. Живот иде даље, а моји сексуални избори од пред десет година једноставно нису толико важни. Постојале су пословне прилике о којима је требало разговарати, венчања која је требало планирати, договори за лов и рођаци који су се ругали.

Мој ми је отац недавно написао ово: “Направила си ствари за које бих волео да их ниси направила. Направила си ствари којима се екстремно поносим. И тако би то, заправо, и требало бити. Кад дете одрасте постане самостална особа. Доноси своје властите одлуке. Никад ти не бих говорио како да живиш свој живот. Немам право на то. Надам се да сам те одгојио тако да своја мишљења кажеш искрено и да своје одлуке доносиш с јасноћом сврхе.”

Исповест девојке која је орални секс довела до врхунца прочитајте ОВДЕ.

Извор: Novi.ba

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Проституција у Србији 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА