Најновије

НОВА ПРЕТЊА ЗА СВЕТ: Пророчанство трећег најбогатијег човека на планети: Чека нас мегакатастрофа! Велики удар је неизбежан! (ВИДЕО)

Ворен Бафет, трећи најбогатији човек на свету, упозорио је на неминовност "великог удара", односно катастрофе, у односу на коју ће урагани Катрина и Мајкл деловати као "патуљци".

Земља (Фото: Pixabay. com)

"Велика катастрофа, која ће превазићи урагане Катрина и Мајкл, догодиће се - можда сутра, можда за више деценија", написао је Бафет у годишњем писму деоничарима компаније "Беркшир Хадавеј" из Омахе.

Према његовим речима, та катастрофа може да буде ураган, земљотреси, или може да буде потпуно изненађење, као што је сајбер-напад који би могао да има незамисливе последице. И док други у његовим речима виде само катастрофу, 88-годишњи Бафет види и пословну прилику.

"Кад таква мегакатастрофа удари, имаћемо губитака и они ће бити велики, јако велики. Ипак, за разлику од многих других, ми ћемо настојати да већ наредног дана проширимо посао", написао је он.

Бафет је један од најуспешнијих светских инвеститора кога, због његових инвестиционих предвиђања, називају "пророком из Омахе".

Судећи по извештајима геолога, сеизмолога и других научника последњих година, две ствари су јасне: прво, гомилају се докази наше улоге у константној промени климе и, друго, наша способност да предвидимо ризик надолазећих природних катастрофа се побољшава.

Прочитајте ОВДЕ на шта то упозорава НАСА.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА