Најновије

МИЛО СЛАВИ ГОДИШЊИЦУ НАТО БОМБАРДОВАЊА ПОД НАЦИСТИЧКИМ СЛОГАНОМ: Montenegro über alles

Председник Црне Горе и лидер ДПС-а Мило Ђукановић припрема за 24. март контра-митинг, који треба да му послужи да се покаже како наводно и даље ужива подршку грађана.

Мило Ђукановић (Фото: Сајт председника ЦГ)

Индикативно је да се контра-митинг припрема баш за 24. март, када се обележавају две деценије од НАТО агресије на СР Југославију. С обзиром на срамну улогу Ђукановића током агресије НАТО на нашу земљу, заказивање контрамитинга за тај датум представља више него јасну провокацију.

Као формални организатори контрамитинга појавиће се неколико црногорских „патриотских“ организација, а скуп ће се одржати под слоганом „Црна Гора изнад свега“, који подсећа на назив химне нацистичке Немачке '’Немачка изнад свега'’ (нем. Deutschkand über alles – прим. ред.)


Фото: Фејсбук принтскрин

Ђукановић је већ почео теренску припрему за овај скуп, па се тако увелико одржавају сједнице општинских одбора ДПС-а, на којима се саопштава пуна лојалност партијском шефу.

Тако је Општински одбор ДПС Цетиње у среду вече одржао седници, са које је поручено да Ђукановић има пуну подршку, као и да његова политика нема алтернативу.

Седници су, поред чланова Општинског одбора, присуствовали и одборници у Скупштини престонице Цетиње, као и координаторка испред Председништва ДПС Далиборка Пејовић и чланица Извршног одбора ДПС-а Тамара Вукашиновић.

„Сматрамо да подршка са Цетиња председнику Црне Горе и ДПС-а Милу Ђукановићу и нашем партијском врху има посебну тежину, а да су вредности политике ДПС-а без алтернативе'’, наводи се у саопштењу Општинског одбора ДПС-а.

О највећој медијској цензури у Србији прочитајте ОВДЕ.

Озвор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Бомбардовање Голубоваца 1999. године

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА