Најновије

МУШКАРЦИ ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ! Радите јој ове ствари и сигурно ће секс бити врхунски

Ако мушкарци желе да се побрину да њиховим девојкама никада на памет не падне да их преваре, потребно је да изведу ово у сексу, тако барем тврде научници.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Ново истраживање открило је да је пружање оралног секса девојци сигуран начин да се постарате да никада не будете преварени – а што га више буду имале, то су шансе за превару све мање.

Истраживачи са Окланд универзитета испитали су 243 мушкараца у вези како би видели да ли орални секс чини њихове лепше половине задовољнијима у кревету.

Резултати су показали да мушкарци радо пружају задовољство својим партнеркама у случају да мисле да је атрактивна, али и када постоји шанса да буде заведена од стране другог мушкарца.

Очигледно, орални секс није једини и сигуран начин да партнер буде срећан, али судећи по научницима помаже много.

Ипак, велики број мушкараца врло радо ће примити, али ће са оклевањем прихватити да партнерки пружи орални секс, а ово сазнање ће можда помоћи да промене своје мишљење и пруже додатни ужитак својим лепшим половинама.

У случају да нисте баш вешти када је орални секс у питању, ови трикови ће вам помоћи да оставите утисак који никада неће заборавити.

Већина девојака је превише фина да би вам директно рекле да нешто није како треба када се спустите доле и зато на суптилан начин, а понекад чак и подсвесно, покушавају да вам ставе до знања да је дефинитивно потребно да усавршите своју технику.

Ћути као заливена

Ако дајете све од себе, а она ни глас да пусти, једноставно не успевате да притиснете све дугмиће.

Један од најбољих начина да знате да ужива у вашој техници јесте бука.

Клиторис се налази у центру вагине, па је важно да се поставите како треба и пратите покрете њеног тела.

Мигољи се

Ако се све време помера, највероватније покушава да се намести тако да погодите тачку која јој највише прија.

Ако помера кукове врло вероватно жели да вам помогне да стигнете до мете или ће вам притиснути главу не би ли вам ставила до знања да је потребно да унесете мало више притиска. Зато је јако важно да пратите шта ваша партнерка ради уместо да се искључиво фокусирате на оно шта ви радите.

У случају да пратите све сигнале, али и даље не добијате жељени резултат, најбоље би било да је директно питате шта можете да урадите другачије него да сами нагађате.

Који детаљ открива да ли вас жена вара прочитајте ОВДЕ.

Извор: 6yka. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шта жене мисле о мушкарцима?

 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА