Најновије

НЕДА АРНЕРИЋ У УРГЕНТНОМ ЦЕНТРУ: Пронађена на поду свог стана са гомилом лекова!

Неда Арнерић, једна од највећих југословенских и српских глумица покушала је самоубиство у свом стану на Врачару. Њен брат забринуто је пријавио полицији да Неда не одговара на телефонске позиве. До стана су брзо дошли полицајци, ватрогасци и бравар. Врата су била закључана и кључ у брави са унутрашње стране.

Неда Арнерић (Фото: Јутјуб)

Како сазнаје Информер бравар и ватрогасци ушли су у стан и затекли Неду без свести. Давала је знаке живота, а поред ње су били лекови. Према писању Информера позната глумица је хитно транспортована у Ургентини центар. Пре 3 године под непознатим околностима пала је са терасе свог стана на кров. Том приликом задобила је вишеструке тешке телесне повреде. Како сазнаје Информер први резултати истраге указују да је популарна глумица покушала да изврши самоубиство.

Како лист Информер наводи, глумица Неда Арнерић изгубила је свог вољеног партнера доктора Милорада Мештеровића средином децембра прошле године о чему се поверила само најближем кругу пријатеља. Милорад је изгубио дугу борбу а тешком болешћу, али Неда о томе није имала снаге да говори.

Овако Шиптари упадају у српске куће и шуме. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Неда Арнерић покушала самоубиство

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА