Најновије

РУСИЈА ОБЈАВИЛА ВАЖНУ ВЕСТ У ОЕБС-У: Украјина више нема шансе за повратак територије

Дмитриј Балакин, заменик сталног представника Русије при ОЕБС-у, објавио је вест о завршетаку интеграције Крима у заједнички политички, правни и друштвено-економски простор Русије.

Кримски мост (Фото: РИА Новости)

На састанку Сталног савета ОЕБС-а, Балакин је указао да сви који говоре о "анексији" и потреби да "врате" Крим назад у Украјину показују екстремни степен непоштовања према људима на полуострву, који су носилац суверенитета на тој територији.

"Сада, људи који нису хтели да постану жртве неонациста кажњавају се за њихов слободан политички избор. У речима, бранећи принципе демократије, западне земље не штеде на казненим мерама против људи који су изразили мишљење о сопственој судбини. и множе се забране међународном пословању на полуострву”, рекао је руски дипломата.

Он је нагласио да им је воља становника Крима, изражена 2014. године, омогућила да избегну ужасе грађанског рата, оно што се дешава у Донбасу скоро пет година.

"Дакле, живот је потврдио исправност избора становника Крима. Тренутно је могуће рећи да је његова интеграција у општии политички, правни, социјално-економски простор Русије завршена. Они који не верују, могу сами посетити Крим и Севастопољ и видети Наравно, још увек има много тога да се уради за развој и Севастопоља и Крима у целини, а посао се наставља“, рекао је Балакин.

Шта Американци могу да ураде руским ракетама, погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Крим је заувек Русија

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА