Најновије

СЕКСИ ПРСАТА БРАЗИЛКА, А ЈОШ И ПОЛИТИЧАРКА! Освојила Бразил, не репликама, већ бујним попрсјем! (ФОТО/ВИДЕО)

Бразилска политичарка, Ана Паула да Силва, познатија као Паулина, направила је велику пометњу у тамошњем парламенту јер је током свог првог радног дана дошла у веома изазовној црвеној хаљини са дубоким деколтеом.

Бразилска политичарка Ана Паула да Силва - Паулина (Фото: Јутјуб)

Паулина је претходно служила два мандата као градоначнелник, пре него што је изабрана у скупштину бразилске државе Санта Катарине у октобру. Фотографије су одмах освојиле интернет, а Паулина је већ најавила да ће тужити оне који је злостављају онлајн.

Коментатори су се питали да ли је то право место за ношење такве одеће, док су неки поздравили Паулинин избор као “прикладан за то место” те истакли да је то карактер политичара који се рачуна. Други су збијали шале да је “отишла у клуб” и да личи на проститутку.

- Мислила сам да ће људи причати о црвеном, али су се они само фокусирали на деколте - рекла је Паулина, додајући да је начин на који се она облачи њена ствар.

- Жене имају груди, а ја имам велике груди. Увек сам била таква - истакла је.

Паулина је такође поручила да неће бити “само још једна жена” на функцији.

- Порука је послата. Жене су у политици и друштво мора да се привикне на то. Постоји много важнијих питања за парламентарну дискусију (од одеће) - закључила је.

Паулина је коментаторима узвратила у понедељак, наводећи да је њен тим начинио копије увредљивих коментара, који ће бити део тужбе. Међу најувредљивијим коментарима био је и један полицијског службеника, а одштета коју Паулина буде примила биће донирана организацијама за заштиту злостављаних жена.

Погледајте ОВДЕ лезбо акцију у Задрузи 2.

Извор: Курир, RT

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Секси Паулина осваја свет

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА