Најновије

ДРМА СЕ СТОЛИЦА ЦРНОГОРСКОГ ПРЕМИЈЕРА: Кнежевић писао Марковићу

Одбегли председник Атлас групе Душко Кнежевић писао премијеру Црне Горе Душку Марковићу.

Душко Марковић (Фото: Влада ЦГ)

- Глава клептократског система је умешана у сваку приватизацију. Ниједна страна инвестиција не може да се реализује ако он не добије свој део. Осим инвестиција, он води и спољну политику. Били сте учесник заједничких састанака у вили Атлас у Зети, када смо примали међународне инвеститоре. Знате да поседујем снимке са тих састанака и знате због којих околности су ти инвеститори онемогућени да сарађују са Црном Гором.

Ово пише одбегли председник Атлас групе Душко Кнежевић, премијеру Душку Марковићу, истичући да је Црна Гора правна држава у њој не би била могућа Лименка, толико нерашчишћених убистава, улице Подгорице не би личиле на улице Чикага из 30-тих година прошлог века, не би нарко кланови водили главну реч и не би у свим обрачунима на Балкану трагови водили до људи из Црне Горе.

- Ипак, Специјални тужилац упире прстом у мене, који сам Црној Гори донео толике инвестиције и међународне контакте. Катнићу сам проблем ја који сам неуморно радио на промоцији Црне Горе, у шта сте имали прилике да се уверите у Вашингтону када смо примљени у НАТО, приликом пријема који је организовао потпредседник САД, г. Пенс. Можда је та међународна експонажа и била иницијална каписла за напад на мене. Последица свега је, додаје Кнежевић, обзнањивање свету да у Црној Гори не постоји правна сигурност, да није паметно инвестирати у Црну Гору јер ничија имовина није сигурна и јер очито овде не постоје закони него насиље и све што вреди једног дана ће завршити као власништво Прве фамилије. Оптужујете мене и Атлас Групу да преко медија вршимо притисак на институције система. Обавештавам вас да отпочињем сарадњу и са страним медијским кућама, којима ћу изнети све злочине који ваш партијски шеф и садашњи председник државе направио. Имате историјску улогу да будете личност која ће раскрстити са прошлошћу, корумпираним и атрофираним делом ДПС-а и да направите чисту партију без терета прошлости. Постојећа нас све тера у пропаст и прети да уништи економију и буџет Црне Горе, који је и сада на стакленим ногама. Молим вас да будете свесни ризика у којем се Црна Гора и њен народ налазе - закључио је Кнежевић писмо Марковићу, настављајући да распламсава аферу која Црну Гору тресе већ четрдесетак дана.

Колико руских и кинеских шпијуна има у Бриселу, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Радио комедија: Душко Марковић на ауто плацу

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА