Најновије

ГОЛМАН ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ: „Ја сам Црногорац, нисам Србин!“ (ВИДЕО)

„Ја сам из Котора, Црногорац сам, нисам Србин!“ – викао је Александро Краљ, голман ватерполо клуба Црвена звезда, из мора на сплитској Риви у које је скочио пред групом разуларених локалних младића који су насрнули на њега и саиграче јер су седели на тераси кафића у тренеркама с ознакама београдског ватерполо клуба.

Александро Краљ (Фото: Јутјуб)

Због инцидента ватерполисти Црвене звезде нису остали у Сплиту где су у суботу послеподне требали да играју против сплитског Морнара већ су се упутили кући. У ПУ сплитско-далматинске је речено како је до изгреда дошло око 13,40 сати, а нападнута су три играча из Београда. Један је скочио у море да се спаси, а остали су побегли.

По доласку полиције је утврђено како младић у мору није теже повријеђен и одбио је лекарску помоћ. Касније је ипак отишао лекару и утврђене су му лакше повреде носа и слепоочнице. Остали ватерполисти вратили су се неповређени у хотел у којем су смештени, без додатних проблема путем. Према првим информацијама, напало их је пет особа млађе животне доби, саопштила је полиција.

– Рива је била пуна, одједном је настала скрика и вика, а тада је један човек скочио у море, док је други побегао у смеру Палаче, према Воћном тргу. Мислим да је било више од пет нападача. Несрећни младић из мора викао је: „Ја сам ватерполиста!“ и „Ја сам Црногорац!“. Испричали су ми људи да су ватерполисти седели на кави када им је пришла група младића и затражила да скину тренерке с клупским обележијима, након чега су почели да их гурају и туку – казао је један од сведока инцидента.

Портал Блицспорт наводи како су претучени ватерполисти Душан Васић, Милош Максимовић и голман Александро Краљ. Виктор Јеленић, председник Ватерполо савеза Србије и Игор Милојевић, директор Црвене звезде, најавили ванредну новинарску конференцију када се врате у Београд.

– Шокирани смо. Ово је катастрофа. Ватерполисти из Хрватске се увек слободно шетају у нашој земљи у обележијима њихових клубова.

Како су '’проваљени'’ службеници америчке амбасаде у Београду, погледајте ОВДЕ.

Извор: Седмица

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА