Најновије

ПРОРОЧАНСТВО ТЕСЛЕ ОД ПРЕ ЈЕДНОГ ВЕКА: Три највеће људске заблуде упропастиће човечанство!

Према мишљењу славног научника Николе Тесле, највеће људске заблуде настале су заправо у модерно доба.

Никола Тесла (Фото: Паблик)

Ове заблуде су се некако рашириле и постале доминантна уверења широм света, које нико чак и не доводи у питање, а Тесла је још пре неколико деценија издвојио три највеће:

На првом месту су људске заблуде о свемиру. То су заблуде о томе да је Земља једина настањена планета, да су људи најразвијенија раса у свемиру, да је свемир вакуум без енергија и материје у највећем свом делу, осим планете, звезда и ситних свемирских честица.

Оне су, као и многе друге, потекле управо, због "надобудних" научника који су доносили закључке без икаквих чињеница и доказа, а које касније други нису могли оборити, јер такође нису имали никакве чињенице и доказе.

Друга људска заблуда је о настанку болести, која је аутоматски донела и незнање и заблуде о начину лечења. Иако је друга по значају, ова заблуда је прва по распрострањености, због немерљивих проблема науке које коштају највећи број људских живота, здравља, креативних и интелектуалних потенцијала, јер им онемогућава да се развију.

Трећа велика људска заблуда односи се на могућности које човеку пружају енергије, јер не познајући остале енергије, човек је само загребао могућности коришћења кроз електричну, топлотну, енергију сунца и ветра, док је остало нетакнуто и потпуно непознато.

Што је од свега најгоре, о томе се ни не размишља, као ни о коришћењу многобројних енергија које су у стању да помогну човеку у готово свим сферама људских интереса и које би могле да препороде Земљу и целу људску цивилизацију.

Прочитајте ОВДЕ какво је то мистериозно острво збунило научнике.

Извор: Курир/espreso. rs
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Абрамовић - Никола Тесла је тајно створио најмоћније оружје на свету!

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА