Најновије

ЈУТКАЊЕ СРБИЈЕ: Вучићу, џабе отвараш ''фабрике''

Узалуд отвараш “фабрике”, Александре Вучићу, кад не затвараш Јутке!

Јутка и Бата (Фото: Јутјуб)

Пише. Михаило Меденица

Неће Србија ни корака напред кад сужње подведеш белосветском олошу за мизерне новце у некаквим погонима, већ кад стресе са себе то блато- локалне вуцибатине које си рукоположио у Ироде и фарисеје.

Но, зашто би се одрицао таквог шљама кад ти чини више користи него штете покривајући заглушујућом дреком својих пасјалука тишину онога што ти чиниш- велеиздају Србије?!

Треба ти Јутка, требају ти Јутке, сваким даном све више, све безобзирнији и стрвнији да кидишу ко бесна псета у својим феудима како би Србија видала те ране, обамрла у болу да осети ону фаталну- где јој кидаш душу и приносиш оним зверима што су јој кидали органе и кантарили Србље на комад и кило!

О каквој то Србији за наше потомке сањаш кад си ослободио курјаке и напујдао их да слободне прогоне стада?!

О Србији по мери свог непочинства, јер само је Јутка и њему слични несоји могу учинити толико вапајном да се не види колико ће од ње остати кад их поново свежеш и завршиш своје…

Верујем, заправо желим да верујем, да се и теби гади Јутка и све Јутке њему налик, да их презиреш, али још страшније је што више презиреш Србију од тог шљама, што ти је таква поган насушно потребна да зулумћари на локалу како би питко прошао твој зулум у глобалу!

Страшно је што ти најчвршћи стубови власти управо такви, што си све кавезе и карантине поотварао и пустио хијене међу народ да сатиру и кидају док народ у страху и немоћи не обамре, заћути и побегне у збегове тишине, чекајући да курјаци прођу несвесни да за њима неће остати ништа чему ће се вратити!

Није Јутка узрок већ последица твоје власти, твох схватања власти по којем је једино важно имати уза се што више подгузних стрвинара, неголи неколицину ваљаних!

Но, шта ће теби ваљани кад ништа ваљано ниси намерио са Србијом, без да је ваљано обогаљиш за вјек- вјекова!

Пре би се ти чтавог народа одрекао него Јутки јер волиш само оне које презиреш, који те презиру, али те се фанатично плаше и спремни су све да учине како би свој страх по сто пута доказали.

Опасну, најопаснију игру играте, заборављајући да Србија није крпењача! Можете је шутирати али је не можете шутнути довољно далеко да више нико не пита: шта учинисте то од државе славе, поноса, јунаштва, чојства и божијег благослова?!

Треба ти Јутка више неголи ти њему, јер како сакрити глад, беду, вапаје, урлике упомоћ, тужна и свела лица, чињеницу да Србију све више и приљежније подводиш ђавољем НАТО накоту, да су ти фукара Сорош млађи и оно сушто зло Блер гостопримници у кабинету, да са Тачијем и Харадинајем приводиш крају примопредају заветне светиње ко флашу брље коју сте уз мезе попили на искап, па бисте сад ко насукан брод у боци да ујармите Косово и Метохију у њу!

Не даш ти Јутку, јер о шта би се поштапао да ти таквих није?!

Крцата је твоја клупа резервних играча таквих фукара, па где један падне заменићеш га тројицом још горих!

Али, у том магновењу да ходаш по води заборављаш једно, Вучићу- ко сеје ветар пожњеће олују!

Народ ћути и трпи, и превише, али буди убеђен да твој коров неће бити наша летина!

Заборави на наум да нас нахраниш месом с наших костију!

Кад се Јутке измакну попадаће куле твог потемкиновског Олимпа, а тад ће бесно кидисати управо на тебе.

Но, не брини, увек се можеш “сакрити” иза кривичне пријаве која те у Катанићевој чека.

Повелика је- има места и за све јатаке у сатирању Србије!

Можеш ти да пујдаш Јутке али запамти- не можеш да Јуткаш Србију, колико год ти се чинило да си начинио преплашено стадо које ће курјацима потрчати у сусрет…

Како се захарова смејала Вучићу и Брнабићевој, погледајте ОВДЕ.

Извор: Два у један

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Јутка каже да га штити Вучић

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА