Најновије

ПЕНТАГОН У ШОКУ: Израчунали време долета руских ракета до САД и схватили да немају чиме да их зауставе (ВИДЕО)

Русија распоређује ненуклеарно оружје које може да погоди мете у унутрашњости САД, изјавио је командант ваздушно-космичке одбране Северне Америке, генерал Теренс О’Шонеси.

Авангард (Фото: Јутјуб)

Према прорачунима генерала, време долета руске хиперзвучне ракете „Авангард“ до Северне Америке би требало да износи 15 минута и она је довољно брза да пробије противракетну одбрану САД.

О’Шонеси је током свог говора у Сенату набројао најопасније нове типове руског наоружања за САД. Између осталог, он је поменуо руске бомбардере Ту-160 и Ту-95 и руске ракете далеког домета.

Генерал је истакао да су руске подморнице класе „Северодвинск“ много тише и смртоносније од ранијих генерација руских подморница.

Командант ваздушно-космичке одбране Северне Америке је високо оценио способности ракетних система „Калибар“. Према његовим речима, они су веома прецизни у нападима на копнене снаге и прете америчким северним ободима.

Према О’Шонесијевом мишљењу, најозбиљнију претњу по САД у овом тренутку представљају руски нуклеарне и ненуклеарне ракете и сајбер напади.

Војна кампања у Сирији потврдила супериорност руског авиона пете генерације. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА