Најновије

5 поза за све оне који воле да уживају у добром погледу током секса

Када је реч о сексу, поред чула додира и чуло вида зна да ужива, а секс као такав може да буде веома узбудљив.

Илустрација (Фото: Beeg. com)

За све оне који воле да уживају и гледају партнере док имају секс ово су 5 идеалних поза.

Фул фронтал

Када се партнерка попне и седне на вас, имаћете савршен поглед на њено тело. Нека она седне на вас док сте ви подигнути на лактове испружених ногу. Нека се она нагне назад колико жели и може и нека се помера горе доле. У овој пози можете савршено да стимулишете њен клиторис и тако обоје доживите оргазам.

Секс на каучу

Клекните поред кауча док ваша партнерка седи на ивици. Нека онда легне на леђа и подигне ноге на ваша рамена. Ова поза даће вам савршен поглед на њене груди и видећете колико јој задовољства причињавате.

Секс испред огледала

Овакав секс је веома узбудљив. Нека се ваша партнерка нагне преко  лавабоа док сте ви позади и продирете у њу. Уколико волите мало настраних ствари, ухватите је за косу и причајте јој прљаве речи.

Поглед од позади

Уколико волите да гледате гузу ваше партнерке током секса, онда пробакјте позу сличну обрнутој каубојки, само што ће она да се нагне мало виш енапред и подигне гузу на коју ћете у овој пози имати савршен поглед.

Селфи штап

Ако волите мало грубљи секс и волите да гледате како се ваша тела померају једно поред другог, онда је доги поза идеална за вас. Узмите селфи штап и стимите кратак секси клип. Гледајте себе кроз око камере док померате штап са свих страна. Касније када будете гледали себе у акцији, то ће вас можда инспирисати да пробате још једну рунду.

Пристала да има секс са странцем за паре, која цифра је била довољна сазнајте ОВДЕ. Уместо што “пржите” свој мозак оваквим текстовима предлажемо вам да кренете да читате књиге. Наше препоруке погледајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф/menshealth. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Желела је да осети пенисе од 100 мушкараца.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА